Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Pojat on poikia

Kuva on otettu UNRWA:n koulun edessä Shatilan palestiinalaispakolaisleirissä Beirutissa, Libanonissa. Taustalla oleva mies seisoo koulun ovella. UNRWA on YK:n järjestö, joka hoitaa palestiinalaisleirien koulut ja terveydenhuollon.

Waltz with Bashir -elokuva käsittelee osin Shatilassakin tapahtunutta verilöylyä.

Suoristus ja pientä valotuksen, värien ja tarkkuuden säätöä tehty.
-Mikko Heiskala

Annetut kommentit

Mielestäni todella moitteeton kuva, ei keksi mitään valittamista! 4p
Poikien poseeraus on elotonta, muuten kyllä aivan ok kuva.
Hieno saateteksti, suosittelen kuvaajan mainitsemaa elokuvaa, se on aikuisille suunnattu piirretty joka tuo esiin asioita joista meillä länsimaissa yleensä tykätään vaieta.
Kiitos kommenteista!

Isompi poika tuossa tarjoilee pienemmälle hiukan tiukempaa halausta kuin nuorempi toivoisi - siitä kuvan nimi.
Tämä on kyllä 5-pisteen arvoinen kuvateos.
Parasta tässä on se, kun takana ovelta kurkkiva mies seuraa tilannetta hyvinkin vakavan oloisena.
Tämä kuva mielestäni kertoo sen, että miten vakavaksi ja kiviseksi elämä muuttuu, kun ihminen vanhenee...
No, ihan ok. Ei edes eksotiikka tuo niin paljoa lisäpisteitä, että huipuksi voisin sanoa. Siis ihan ok, joku tässä ei aukea mulle. Oisko parempi pystykuvana? Neliönä? Ylös tilaa ainakin..
Tuosta elämän kiviseksi muuttumisesta: Libanonin palestiinalaisleiriläiset tuppaavat lausahtamaan, että elämä loppuu 21-vuotiaana. Palestiinalaiset voivat käydä UNRWA:n koulua ja opiskella yliopistossakin, mutta heiltä on Libanonissa kielletty yli 60 ammatin harjoittaminen. Lausahdus kuvaa siis tulevaisuuden näköalojen kapeutta ja arjen kovuutta. Hanttihommat ja kaupustelu ovat yleisimpiä rahanlähteitä.
Samaa mieltä Riinan kanssa tilanpuutteesta, erityisesti yläreunaan kaipaisi lisää happea. Pojat ovat niin kuvauksellisia,että minulla vastaavassa tilanteessa olisi melko varmasti kortti täyttynyt hetkessä:) Mukava kuva, punainen kynä toisen pojan kädessä tuo kuvaan lisää tarinaa.
Yläreuna kaipaisi tilaa kyllä. Nopeassa tilanteessa vinoon laukaistu alkuperäinen suoristamaton kuva: http://www.flickr.com/photos/grabbelaar/4359452771/in/set-72157623000979570/
Elokuva on nähty reilu vuosi sitten. Vaikuttava pätkä oli. Vaikuttava on myös kuva. Tätä valokuvaus on parhaimmillaan. Annetaan kasvoja tilanteelle joka on jatkunut jo liian pitkään. 4p
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3 (40 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty