Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

sorsa mimmi

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Tekijä: Lauri Lappalainen

-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Anteeksi, herra tai rouva kuvaaja, mutta en nyt ihan oikeasti tajua tämän kuvan yhteyttä teemaan. Katse? Sitäpaitsi sorsamimmi on yhdyssana.
Anteeksi herra kielipoliisi, onko _sitäpaitsi_ sinun mielestäsi yhdyssana? Etkö tajua sorsan melko intensiivistä katsetta? Kannattaako kommentoida, jos ei vaan tajua?

Tässä on ihan onnistunut sommittelu. Vähän turvallinen tosin. Pidän siitä, että tuon harmaan massan ainetta on vaikea tajuta. Onko se jäätä vai lunta. Teemaan en myöskään tämän ymmärrä menevän.

Kontrasti toimii tässä mielestäni ihan hyvin. Minua miellyttää tuo maalauksellinen hartmaa ja löytyyhän sieltä sitten valkoista ja mustaakin. Melko tylsä sorsakuvahan tämä kuitenkin on. Tuo kallio, jolla eläin seisoo, olisi saanut tulla kuvaan enemmän. Nyt se jää häiritsevästi pikku siivuksi alareunaan.

Työn nimi on rasittava.

Minusta tämä on oivallinen, ja sopii erinomaisesti teemaan, eteenkin näin keväällä. Sorsa typy keikuttelee pyrstöään rannalla ja kerjää sillä katseita komeiammilta kaakattajilta, selvä flirtti-ilme nokallaan. Tuosta se sitten hyppää keveästi veteen polskimaan ja leikkimään vaikeasti saatavaa... jeh.
(eittämättä työn olisi kyllä voinut nimetä vähän paremmin)
"Etkö tajua sorsan melko intensiivistä katsetta?"

Haha. Mielikuvitusta ainakin riittää. No, periaatteessahan "Katse"-teemaan sopii mikä tahansa kuva, jossa on silmä :D
Näen kyllä katseen. Kysymys teille, jotka ihmettelevät; minkälaisia otoksia tähän teemaan pitäisi laittaa? Perinteinen ihminen, joka katsoo kameraan?

Katseita on monenlaisia ja teema on yleensäkin valokuvauksessa hyvin laaja.

Hieno kuva, vaikkakin olisin rajannut hieman toisin.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.21 (34 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty