Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

2010

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Vesiväri, akryyli, puuvärit ja lyijykynä paperille. Noin 50x72cm.
-Aino Rautio

Annetut kommentit

Vau mitä jälkeä, ihan mielettömän hienosti toimii valitsemasi välineet yhteen! Itseeni uppoaa myös täysin tällainen esittävä kuva, josta voi myös kaivaa esiin symboliikkaa ilman hirvittävän suurta vaivaa. 4p!
Parikan popot...kivoja pintoja, vähän ahtaasti.
Olisiko vaaleampi yläosa ollut parempi? En osaa sanoa itse. Oikeasta reunasta ja ylhäältä on muuten leikattu pari senttiä pois kun en millään saanut kuvaa, joka ei olisi heilahtanut johonkin suuntaan. Pyrstö ei siis mene alkuperäisessä poikki.
Tuntuu, että valokuva työstä on huono. Tai sitten maalaat todella, todella harmailla ja sameilla väreillä? Mun on ainakin hankalaa kattoa vasenta puolta kuvasta ollenkaan.

Tyylillisesti edukseen erottuva kuva.
Heh, mä taas ajattelin että toi harmaus ja sameus kuuluu sinne vedenalaiseen maailmaan :D Musta se korostaa ton hahmon ilmettä. Näin sitä taas tulkitaan eri tavoin..
Emma on kyllä oikeassa, kuva ei ole paras mahdollinen. Lisäksi maalaus on sen verran suuri, että piiperrrykset näyttävät tässä vähän mössöltä. Värit ovat siis oikeasti kirkkaammat, enkä tajua miten tämä oli niin hankala kuvattava ylipäätään (tai no ehkä joo taidon puutteesta kyse hah).
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.77 (26 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty