Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Varovasti askel kerrallaan


-Tuomas Korppi

Annetut kommentit

Tämä piti julkaista jo aikanaan tuossa samaa sarjaa olevassa kissanpentunäyttelyssä, jostain syystä jäi silloin pois, vaikkakin on omasta mielestäni sarjan parhaita otoksia. Laitetaan nyt esille kun inspis kuvaamiseen on ollut vähän jäissä ja ruutuja ei tahdo syntyä kuin väkisin.
Voi hellanlettas :)
Silmiä voisi nostattaa, nyt ovat aika tummat.. vai onko tarkoituskin?
Vetää sanattomaksi. Täst mää pidän. Minusta silmät taas antavat hyvän
kontrastin. Hyvä kun julkaisit, kyllä sillä täällä paikka on:)

minä oon pahasti kissa-allerginen, mut ei yhtään aivastuta. sydämeen asti suloinen!
Oi kun toinen on niin pieni ja suloinen! Todellakin varovasti askel kerrallaan, hieman haparoiden. Ihana!
kissanpennut on maailman ihaninta konkreettista mitä tiedän :) ihme jos joku ei oo kanssani samaa mieltä. Todella suloinen ja toi askeleen hataruus näkyy kivasti. vasemman laijan tummaa läikkää ei tarvis olla. en tiiä itseasiakka koko taustavalinnasta et mitä mieltä pitäs olla. mut ihan tosi kiva kuva :) 3p kuvasta.
4
Kiitos. Silmät vedin raw:n käsittelyvaiheessa tarkoituksella "nappisilmiksi", samalla sai heijastukset pois. Harmaa tumma läikkä taitaa olla vinossa olevan "rampin" jättämä varjo, en tätä vetänyt niin valkoiseksi taustalta kuin nuo edelliset kertaiset (tein siis "uuden" version uudelleen tätä julkaisua varten).

Pennut olivat ehkä "suloisimmillaan" juuri tämän ikäisenä viattomina pieninä palleroina, mutta kuitenkin jo kehitys on edennyt sen verran etteivät vain tuhise nisällä. Jos nyt oikein laskin, niin 27 vuorokautta on herralla ikää tässä kuvassa ja askeleita otetaan kiireen vilkkaa kohti (kuvaajan takana olevaa) emoa. Näitä olisi kuvannut vaikka seitsemän päivää viikossa ja kellon ympäri, mutta ajattelin että on ehkä pentujen (ja emon) psyykkeen kannalta järkevämpää rajoittaa kuvaamista mahdollisimman paljon, joten kuvia varsinkin ensimmäisiltä viikoilta on melko rajallisesti. Tämäkin kuvaussessio taisi sisältää 16 ruutua, jonka aikana kuvattiin ainakin yksi otos per pentu ja yhteensä penuteessa oli kuusi pentua.
Tausta voisi olla jokin muukin, mutta valkoinen julistepaperi rampille oli ehkä helpoin tapa rakentaa "ministudio" keittiön lattialle pentujen pesän viereen. Pidemmälle tuon ikäisiä vauvoja en olisi halunnut (eikä emo olisi antanut) viedä.
Mutta kyllä mä oonkin sitten niin suloinen että niin suloinen.. voi syötävä sentään:D
Aaww.. Nyt haluan itsekin tuollasen karvapallon taapertamaan kotilattialle :P Mahtavat värit. Keltainen ja sininen.
Monella salamalla valaisit? Yläsävykuva vaatisi melkein 4 valolähdettä, jotta taustakin olisi täysin "pesty".
Ihan vaan yhdellä (katon kautta heijastettuna), kun en enempää omista :)
Voi herran jestas ku söpö kisuli :)
Saisi olla valkeampi tausta. Tsekkasin myös sen vanhan sarjan ja tykkäsin enempi sen "Hakkaraisesta".
Joo muistan sun ihanan kisulinäyttelysi:))
Kissa on mitä suloisin, mutta kuvaahan tässä tietty pitää arvostella eikä suloista karvapörriäistä.
Aukea tylsä "mummokalsarin" värinen tausta kuten joku joskus asian ilmaisi ei ihan tee oikeutta tän kuvan taustalle. Varmaan erivärinen aukean tausta tekisi kuvan taustan paremman näköiseksi. Edelleen peräänkuulutan sitä että aukean taustan vois itse valita omalle kuvalleen sopivaksi...
Mutta kuva on tosi hieno ja kissa on hyvästä kuvakulmasta kuvattu hellyyttävän epävarman mutta samalla kissamaisen sisukkaan näköiseksi.
Asento on vielä hyvin epävarma, mutta tummissa silmissä on sisukkuutta - oottakaapa kun tästä vähän kasvan:)))
Tämäkin pikku mirri taitaa olla jo aika iso kissahirmu...
Samaa mieltä edellisen kanssa, että kuvaa pitää arvioida ei kohdetta. Pelkkä kohde on nyt varmasti kerännyt runsaasti ihquuspisteitä. Jos mietitään kuvaustekniseltä kannalta, tällaisen studiokuvan ottaminen ei vaadi kovinkaan paljon taitoa eikä pitkäjänteisyyttä verrattuna esim. villieläinten kuvaamiseen luonnossa. Ja sitä kuuluisaa taidettakaan ei ole näkyvillä.
Lettas kun setä lekottaa tuolla kirkkaalla valolla. Purisin nenästä jos uskaltaisin. - Vähän myyntituotekuvan näköinen valaisu, mutta hyvä näin.
aivan ihastuttavan ihastuttava.katse on ihana ja rämpii "ei kenenkään maalla"(pelkistetty ympäristö). Pidän kovasti. Liikesuunta on hidas
Noni, kiva kissakuva. Pinkkiprosentti lähes 100. Ei siinä mitään ihan kohtuu kuva. Terävyysalue taitaa jäädä hieman vajaaksi(?) ja turpavillat hukkuu taustaan.
Hyvä Hakkarainen! Ihanasti masu viistää maata. Määrätietoinen katsekin sitten selittyi ;).
Vähän rajaisin ehkä tiukemmin, mutta muuten aivan loisto! :) 5p
Turhaa eläinrääkkäystä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.97 (116 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty