Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Hetki hiljaisuutta

Tussi 005, 01. n.A4
-Tiina Juusela

Annetut kommentit

Pahoittelen rajun pakkaamisen aiheuttamaa rakeisuutta. T.
Hätkähdyttävä upea!! Teetkö näitä putkitusseilla? Ihailen uutteruuttasi!
Kasvojen anatomia on hiukan poskellaan, ja saattaa olla perspektiivihäikkääkin, mutta oikein kaunis noin muuten!
Tussin valtiatar. Tiina ei petä. Pisteesi tällä hetkellä 4.33. Jos nousisi vielä hieman niin olet huipulla.... onnea sinulle! =D
Juuh, varsinkin noi kukat vetää suht hiljaseksi, alkaa olla jo aika jäätävän hienoa taidon ja oman tyylin yhdistämistä. Sori nyt tällänen "nolla-arvo" kommentti mut en oikeen keksi kritisoitavaa.
Jos tämä on tusseilla tehty, niin hyvä on, mutta kun aina vähän mietityttää tuo Photoshoppailu
tämäntyyppisessä taiteessa, kun itse ne metkut siellä osaa ja tietää...
Jah, no en osaa edes photoshoppailla, että ihan "manuaalisti" on tussilla tehty. Joo, samaa katselin nyt ruudulla että mallikuvan erikoinen perspektiivi ei välity parhaalla tavalla, lyhennykset oli melko oudit. Paljon kiitoksia kommenteista! Sebastian- pelastit päiväni!! ;)
En ymmärrä mikä anatomiavirhe kasvoissa voisi olla kyseessä Kristan mukaan, jos joskus vaikka innostuisi maalailemaan kasvokuvia välttääkseni "kyseisen" asian.
Retriitti, paastoon laskeutuminen?? Eipä voi ku ihailla taas. Pikkasen häiritsee tuo ylähuuli (Restylane ;)).
Tässä varmaan on vierähtänyt aikaa kun tämän teit. Kuinka on ranteesi laita?
tässäpäs taas näkee, että "piirretty" teos voi olla itseriittoinen oma työnsä (eikä mikään esivalmistelu) ja kilpailukykyinen "painavempien" maalausten kanssa. onnistunut homma! pidän erityisesti sinun tietynlaisesta ornamentaalisuudesta.
Ihan työ sinulta jälleen kerran!Samalla niin hyvin herkkää ja kuitenkin myös jotenkin niin vahvaa ja voimakastakin tunnelmaa myös.Ja mukavasti rajattu tämä työ myös.Minäkin rakastan erityisesti juuri noita kukkasia ja naisen hiukset ovat tosi upeat myös!!
Kyllä on hienoa käsityötä jälleen. Pidän rauhallisesta tunnelmasta. Upeat hiukset!
Krista selventää kommenttiaan (Juhanille) anatomiavirheestä: Kyse on siis valon ja varjon luomasta pinnanmuodosta, tuossa nenänpielen vieressä poskella. Se näyttää kuin poski olisi kuopalla kohdassa jossa poski on melkeimpä korkeimmillaan. Ja itse poskipää on ikäänkuin sivussa. Nenä taas näyttää turhan suoralta ja pitkältä pötkyltä. Tällainen kuvakulma on itsellenikin hankala, ainakin yhdestä keskeneräisestä taulustani päätellen...:)
Kaunista jälkeä!! Lehdet ovat upeat ja hiukset laskeutuu kauniisti. voi vain ihailla miten saat näin tasaisia sävyjä tussilla :). Herkkä tunnelma kuvassa.
Jes Krista. Mittasuhteet on muuten mallikuvanmukaiset, mutta kun muutti huulten ilmettä, muuttui muukin. Samoin tässä tekniikassa on aina tukkoon menon vaara, joten joskus on vain lopetettava ajoissa. Kiitos huomioista!
Ei kyseinen rakeisuus johdu rajusta pakkaamisesta, pixelit siinä rupeavat hajoamaan, mitä enemmin tiedostokokoa pakataan, eikä rakeisuus, kyllä se on muulla tavalla tullut,
tarkoitukseni ei ole kyseenalaistaa taiteellisia kykyjäsi, työ on mielenkiintoinen,vaan huomauttaa ettei kyseinen rakeisuus johdu siitä pakkaamisesta, rakeisuus saattaa johtua kameran filminherkkyys (ASA) on liian korkea, tässä tapauksessa ehkä ASA200 korkeintaan ASA 400, heti kun menee yli 400 sadan A4 koossa sitä alkaa esiintymään, kuvaa skannatessa ainakin Agfan skannausohjelmassa täytyy valita lähdekuvan laatu onko se sanomalehdestä, kiiltävä, matta jne, jos valitsee väärän lähdekuvaarvon kyseinen ilmiö saattaa esiintyä.
On mahtavaa jälkeä kyllä. Tulee aina hyvin nöyrä olo kun törmää tällaisiin, näihin verrattuna valokuvaus ei ole yhtään mitään. Hattua nostaisin jos sellaisen omistaisin.
tämähän on aivan valtavan hieno. siis tussilla väsäilet- kyllä siulla on kärsivällisyyttä. Upean, upea. Miten kauan siulla menee aikaa, kyselen ihan uteliaisuuttani. Mutta huipputekijä oot.
Todella kaunis tämä työsi. 5p.
Kiitoksia! Kuten aiemminkin olen todennut, vaikea arvioida käytettyä aikaa, kun teen hetkiä silloin tällöin. Joskus hetki on tunti, joskus 10 min. Jokunen viikko nyt kuitenkin.
On tosi näyttävä työ! Taitaa vaatia tosi hyvää pinnaa(vähintään sitä)tehdä tuolla tekniikalla...! Respect!:)
Tuli taas diggailtua pisteitäsi, harmi että kärsivällisyydellesi voi täällä antaa maksimissaan vain viisi pistettä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.29 (51 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty