Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

portilla


-Rasmus Lindholm

Annetut kommentit

Joka pitää tällaisesta, pitää tällaisesta. Kuvassa ei ole silmälle paikkaa. Pylväät ovat yliterävät. Jonkilainen staattinen vesiputous ylhäältä nähtynä.

Miksi lapsi on jäänyt vahvojen ovien ulkopuolelle? Minkä juhlavan lupauksen pylväät pettävät?

Näkyykö häivähdys lapsen silmiä, mutta ei kasvojen alaosaa. Kasvaattako tyhjien lupausten yhteiskunta lapsistamme terroristeja?
:-)

Aika lailla Mikan linjoilla tämänkin kuvan kohdalla, tosin en ole varma että onko tuo hahmo lapsi vai ei. Jykevät muodot, symmetria, ja kohtisuoraan ihmistä lähestyvä näkökulma - vähän kuin tietokonepelissä. Niistä on monet suositut kuvat tehty. Voin vain lainata Mikaa: "joka pitää tällaisesta, pitää tällaisesta". 3p.
Onhan tässä varmasti sanomaa aivan eri tavalla kuin kauniissa postikorttimaisemassa. Ajattelemisen aihetta. Synkkää...
Lapsiko tuossa ovella onkin, minusta näytti, että siinä olisi vanhan ajan vaivaisukko - niin pökkelö asento ja niin tumma hahmo. Kun hahmolla kuitenkin lienee tässä joku tarkoitus sen tulisi edes erottua taustasta.
Hyvä idea ja osin toteutuskin. Kuvassa oleva henkilö pitäisi vain saada enemmän irti muusta kuvasta ja muutenkin isompaan rooliin. Makuasia, mutta sävyillä voisi tukea enemmän sellaista tunnelmaa jota kait käsittääkseni haettiin? Nyt menee vähän liian siistiksi.
onko lapsi, käyttääkö hän lasten lippua?

pieni perspektiivi korjaus: http://i.imgur.com/eJiyt.jpg

feboi'
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.02 (43 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty