Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

(nimetön)


-Eetu Ahanen

Annetut kommentit

Mielenkiintoinen konsepti. Punainen lattia on hieno, matto/mikäliejuttu häiritsee ovensuussa. Tykkään. :)
Kehityskelpoinen idea. Toteutus heikko: sävyt pielessä, kuva vinossa, ylivalottunut...
Sisältö herättää ajatuksia ja toteutus tukee hienosti sisältöä. Hyvä kuva.
Pakko antaa 5. tää on jotenki niin siisti :D karulla tavalla mutta hellällä kontrastilla ja terävyydellä ja hauskalla sisällöllä tää on jotenki mahtava. toi henkilön pää ja tv:n ruutu :D tää on toisaalta ihan huono mut tässä on tommosia elementtejä jotka nostaa tän ylösalaisin, tää on huippu. mutta. itse rajaisin ehkä tarkemmin.. keskeltä pystykuvaksi? emmä tiedä =) sen sit hoksais paremmin huipuksi :D!
ilmiömäinen. jotenkin tämä erakoitunut tunnelma imee itseensä ja saa katsojan ajatukset poukkoilemaan ja täyttämään tyhjää tilaa.
Hyvä idea, mutta toteutus ei ole onnistunut, kuva on ylivalottunut ja siksi sävyt ovat mitä ovat.
Tuli assosiaatio omista muutto/remontti-zydemaateista, kun kaiken ollessa vielä synnytys-asteella, niin pakko saada stereot/tv paikalleen ja päästä hetkeksi "fiiliksiin" ennen todellista rykäisyä...

Jäätävän upeat sävyt, jotka sopivat jotenkin aiheeseen (siis omaan assosiaatioon) ja kun sommittelu/rajaus on just eikä melkein, niin se on siinä.

Tämä kolahtaa ihan kybällä ja siksi täydet bojot.
Kaikkine kliseineen kuitenkin melko tehokas kuva, ja vaikka kuva lieneekin tarkoitettu nimettömäksi niin en voi olla ajattelematta nimettömyyden teemaa, tuolissa istuu kuka tahansa, unohdettu ja unohtunut, paikkakin on unohtunut ja oikeastaan kaikki kiinnekohdat ovat aika viitteellisiä, aikakin. 4p.
Ahdistuskategoriaan lokeroin tämän tyylin kuvat. Onnistui siis herättämään tuntoja, eli ei huono.
kyl mä diggaan, sävyt hyvät, lattia syötävä, mutta laskisin kirkautta myös!
Etualan lattiassa hyvä sävy, hyvin kouriintuntuva. Asetelma on selvästi harkittu, mutta kuva on heitetty lonkalta. Huoleton toteutus syö kuvalta intensiteettia, jota tällaisesta kuvasta pitäisi löytyä. Kuva ei "vangitse" katsojaa.
Tämä on vähän kuin pohjoisen kylänvarsien vaaleansiniset talonseinät takavuosina. Muita syitä väriin ei voinut olla kuin rautakaupan konkurssialennusmyynti.
Mukava ja varsin inspiroivaa nähdä tuollaisia kuvia. Tunnelma tulee suoraan läpi, ehkä juuri aitouden kautta. Siinä on jotain niin perinteistä kuvaamista. Silmää eleettömästi ja naps! Ei pysty itse tuohon se on sanottava.
Tunnelma hyppää silmille, vie televisioon. Komppaan nimetöntä, idea hyvä, vinous ja puhkipalaminen eivät tuo lisää kuvaan vaan vievät.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.02 (56 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty