Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Menee voimistelun puolelle, mokoman kannikan takia!

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Ismo Hölsä

Annetut kommentit

onpa hänellä terävä katse, samoin kuvaajalla. näin on hieno. yks' askel vielä ja ollaan kitschissä.
Hassua ja vallatonta, miksei kitchiäkin. Ja jos kuva olisi ylevämpi tyyliltään niin voisi ehdottaa pikselinviilausta tuon värikohinan osalta, mutta mielestäni tässä meiningissä ei haittaa tippaakaan. 5p.
Itse pidän tästä eniten, vaikka ilta-aurinko ja taustan taivaan outo sini tekeekin karamellia. Tykkään tasapainoisesta kolmiosta kuvassa.
Toimivan hieno otos ihan tällaisenaan.
Nimi kuvaa hyvin linnun ajatuksia (jos niitä voi arvailla..) Hauska tilannekuva, marja tai hedelmä sopivan rosoinen. Hyvät värit, sommittelu toimii.
Mukavassa asennossa keikutaan ylöilmoissa. Hauska ja kaunisvärinen kuva.
Ihanaa, ainoa mitä oikeastaan olisin toivonut on, että tuo oksa jossa lintu roiukkuu, olisi ollut ehkä jonkun muun puun oksa tai joku muu elementti, hieman enemmän siis erilainen.
On jumaliste vinkeä asento kyllä! :)
Hienoja Tilhi-kuvia kertakaikkiaan. Tässä kuvassa linnun asento on mainio venytys. En tiedä, onko kuvia käsitelty, mutta tunnelma on kaunis kuin 70-luvun postikortissa. Höyhenpeite on kuin samettia. Tykkään todella koko sarjasta.
Upee.. Tilhen ilmeestä näkee, että kohta "isketään" pihlajanmarjaan tosissaan.... 4.3p
Kiitos kaikille sarjan kommentoijille. Tilhiä olen pihan syysomenapuussa sihtaillut monena talvena, mutta näin sopivia omenia ja valoja ei ole ennen sattunut. Pieni sävyjen lisäys on ollut jollekin katsojalle liikaa, hyvä niin. Aurinko ja värikäs taivas kuitenkin valojen takana oli.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.43 (40 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty