Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Arkisto

Tulipaikka

Porukoitten naapuritalo oli palanut.
-Marko Rossi

Annetut kommentit

No nyt päästään asiaan. Hienosti sommiteltu tämä, tulee mukavasti tuo seinän 'halkeama' mukaan. Mukavasti valoa, ja hyvä ristiriita noiden uuninluukkujen liekkien ja lumen välillä. Hieno kuva.
Petri kirjoitti asiaa. Hieno kuva!
Samaa täytyy toistella kuin muut. Harvoin uuninluukkuja koristavat liekit pääsevät puhumaan. Hyvin pelkistetty, ehkäpä vielä jonkin elementin olisi näkymästä voinut poimia kuvaan. Mutta hyvä näinkin. 4p.
Kiitos palautteesta! Eilen sain tämän kuvan otettua kun tulin tänne mualle makkoomaan hetkeksi. Siinä se oli, naapurin talo oli palanut tämän vuoden alussa (ei henkilöuhreja). Pönttöuuni ja sen takana oleva seinä olivat tähteellä. Lunta vyötäröön asti.
Tämä on oikein mainio! Idea tulee heti selväksi, mutta kuitenkin tätä jaksaa katsella pitkään. Valon laatuun kannattaa aina panostaa, kuten tässä on tehty.
Kuva-ala täytetty taitavasti. Kauniit pinnat sekä nätti valo tekevät tekevät tästä sympaattisen lämpimän vaikkakin karu kylmyys kertoo omaa tarinaa ikävästä kohtalosta.
Niin hieno ja onnistunut kuva etten osaa sitä kunnolla edes sanoiksi pukea,mutta juuri tuo karu todellisuus, nuo hienot erilaiset pinnat ja tuo uutta toivoa antava upea valo siinä ainakin koskettavat minua.
Hyvä, mutta hiukan staattinen.
Kiitän ja kumarran palautteista ja kommenteista :) Itse asiassa tästä kuvasta tykkään minäkin, mielestäni onnistuin tässä vallan erinomaisesti :) Ehkäpä vielä toistekkin..
Fiskarsissa tai jossain on tehty hienoja uuninluukkuja, jossain minäkin olen noita nähnyt. Tässä ovat tukevasti kiinni, silti on tuli karannut. Surullista. Kauniit sävyt, hyvä kuva-alan käyttö.
Jesus sentää mikä kakluuni. Meilläki oli aikoinaan syntymäkodissa tuollainen. Me nakattiin pienenä maitohampaat sen taakse. Naapuriin muutti uudet asukkaat ja vaimo oli käskenyt purkaa kakluunin, mies teki niinkuin käskettii ja katui sitä koko loppuelämänsä. Kai ne on eronnu kuulemma nykyään.
5p
Kakluuni on työläiskotien "mustakivi".
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.22 (58 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty