Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Myötätuuleen

Kauas piti matkustaa, että pääsi kokemaan ja kuvaamaan jotain näin rakasta. Joka kilometrin väärtiä.

Nimettömien ykkösten antajat joutuvat muuttamaan Istanbulin lentokentälle, jossa kahvi maksaa 6¤ ja olut 9¤. Eli kommentteja arvostetaan yli pisteiden, kiitos.
-Petri Karvinen

Annetut kommentit

Rakeisuus pinnassa antaa lisää syvyyttä. Jostain syystä vaikka poika ja iso aalto kallistuvat oikealle, kuva näyttää minun silmissä viettävän kuitenkin vasemmalle. Kuvastasi tulee hyvä fiilis. :D
Pakko kehaista, jotta hienon fiiliksen olet syvyysvaikultimineen saanut aikaiseksi ja jotenkin "massiivisuus" korostuu keski-sijoittelulla. Siis positiivisella tavalla.
Tätä pukee suht´tiukka rajaus ja kun kuva mv, niin se lisää puhuttelevuutta.
Henk.koht. tykkään errrrittäin paljon ja tyypillinen kuva siinä suhteessa, että pienillä seikoilla saadaan "suuri" kuva.

5p.
Kauas kulkijoille kateellisena keksin puolentoista tunnin miettimisen jälkeen yhden omasta mielestäni miinuspuolen: pääkohde on aivan keskellä. 60-luvulla koulut käyneenä olen aivopesty kultaisella leikkauksella kolmannessääntöineen.
Kiitoksia kommentoijille. Tuohon keskisommitteluun pieni täsmennyskysymys: eikö tuon surffarin tahdonvoima mennä aalloista läpi "heikkenisi", jos ei mentäisi vahvasti keskeltä? Arvelinkin, että keskisommittelu nipistää jotain nenästä, joten kysytään sitten "miksi ei näin?"

Menosuunta on kuitenkin lähes suoraan eteenpäin, joten parista vaihtoehdosta ainakin minun mielestäni tuo keskisommitelma tuntui tasapainoisimmalta ratkaisulta. Ehkä se on vain makukysymys ja niistä on vain kiva väitellä :)
Selvästikin surffarin paikka on keskellä. Huomio keskittyy ja kuva saa kestävyyttä. Aallossa on vasemmalle suuntautuvaa liikettä, jota surffari vastustaa siirtämällä painoaan oikealle. Kaksintaistelun odotusta.
tässä kuvassa on todella odotuksen voimaa. sormetkin näyttävät mietiskelevän, keskittyen hakemaan sitä oikeaa hetkeä. hieno.
Ei oo vielä ainakaan Istanbulin lentokentällä ruuhkaa, enkä oikeastaan ihmettele - ei tälle oikein kehtais ykkösta antaa vaikka kuin tekis Istanbuliin mieli :)Rakeisuus sopii kuvaan ja sävymaailma on miellyttävä. Yksinkertainen, graafiseen vivahtava kaunis kuva.
Disclaimer: Istanbul on varmasti ihan miellyttävä kaupunki, mutta välipysähdyksenä Istanbulin lentokenttä on joidenkin lentokenttien kokemuksilla koko planeetan alhaisin rotanloukku.

Ja taas kiitoksia kommenteista. Itselle tämä kuva on siinä mielessä tärkeä, että tuo hidas veteen kävely ja ensimmäisen aaltolinjaston taakse pääseminen on aina odottamisen ja kyttäämisen arvoinen asia. Salettina tuo kaveri hymyilee kuvassa :)
Mika sen jo ehti kirjoittaakin, tuo keskeissommittelu korostaa intensiivisyyttä, hetkessä kiinni olemista, ja kun muuten aika rosoisessa kuvassa käsi ja sormet piirtyvät hyvin niin hyvin keskittynyt vaikutelma tulee. Toisaalta kuvan tyylikeinoja voisi ajatella myös rannalla olevan katsojan pään sisältä, mitä kaikkea se miettiikään, siinäkin suhteessa kuvassa on läsnäolon tuntu. Hankala osittainen vastavalo on käännetty vahvuudeksi.
Näin.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.21 (53 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty