Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

smoking in the alley..

loppu setti on filtterissä..
http://jussi.filtteri.net
-Jussi Lopperi

Annetut kommentit

Mielestäni vinous pukee, ja sommittelu on muutenkin jännä, vaatimaton rakennus on tehokas tausta. Hiukkasen niukempikin valo olisi saattanut riittää tälläiseen jännitteiseen kuvaan, ihan hyvä näinkin. 4p.
Komppaan Pääjärveä ja jos oikeasta reunasta olisi rajattu turhaa tilaa enemmän pois, niin allekirjoittaneen silmiin olisi tuonut lisää jännitettä kuvaan, vaan hyvä näinkin.
Minä en olisi rajannut, mutta tausta voisi olla tummempi, taivas ei. Ei aivan paha näinkään.
rajaus ja kompositio on just hyvä näin
Tyylikäs kuva. Juhan ja Harryn huomiot allekirjoitan. Ehkä vähän turhan tehokkaasti suhteessa ympäristöön plässähtää tuo valo mieheen.
Varsin laadukasta salamatyöskentelyä! Hyvä kompositio. Talon katon reunaan jäänyt hieman haloa kuvankäsittelyn jäljiltä.
Citylight, hyvällä tasapainolla ja tekniikalla ankeankaunis kuva.
Teknisesti ihan jees joo, mutta valitettavasti ilman nimeä ei välttämättä heti tajuaisi että tässä poltellaan. Enemmänkin näyttää siltä että käsi on vähän hölmösti peittämässä kasvoja. Eli vähän toisenlaisella asennolla saattaisi vaikka kolahtaakin. Esim. ihan vaan heittona, että vasempaan käteen jokin sisältöä tuova tavara ja sätkä huuleen näkyville. Tai jotain.
Harvoin täällä nähdään näin hyvää kuvaa. J Pääjärveä mukaillen, mutta minulle kelpaa kyllä tämäkin valo. Nimikin jees. Minulle tulee mieleen öinen alley.
Käsi on pahassa paikassa. Tästä ei tule röökaaminen ilman nimeä mieleen. Savuke toiseen käteen ja se olisi siinä. Sävymaailma tuo betonin mieleen, kaupunki kolli sopii siis kuvaan hyvin.
Tämäkin toimii :) Harmillista, että järkkäritekniikka on niin rajallista, eikä tummanpään sävyihin saa tavaraa vaikka sellaista jääkin tummemmissa kuvissa aina kaipaamaan :(
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.39 (56 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty