Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kukkulan kuningas

--->
-Ari Kuusela

Annetut kommentit

Hienosti vangittu fasaanikukon päristys!
huikeet värit.
Sopivasti liikettä siivissä.
Hieno fasaanikukko ja hieno on kuvakin. Mukavat värit, sopivasti skarppi. 4p
Vähän turhankin paljon värikylläisyyttä joka korostuu noissa elukan poskissa epäluonnollisena, rintaseutu tosin näyttää varsin komialta. Hieno ajoitus, hieno tilanne, mutta ihan ok kuva.
Kunnon kukkoiluu!
Kaikki sulat ja jouhet niin hyvin esillä kuin kukko vain osaa.
Jos jotain kaipaan, niin nokka saisi olla levällään.
Mut joo, hieno on!
Teknisesti on kyllä hieno kuva ja tilanne, mutta ei mulle oikein puhuttele kokonaisuutena. Siis 3p. Teknisesti on kyllä vitosen arvoinen.
hävyttömän hyvät värit. hauska yhdistelmä jäykkyyttä ja elävyyttä.
Kuvan ahtaudesta voisi ehkä antaa risujakin, jos ajattelee "kukkulaa" ja ympäristöä joka jää nyt hiukan viitteelliseksi. Mutta fasaanikukko itsessään on haastava kohde, kun halutaan tehdä täysi ruutu: häntä meinaa katketa ja jos se mahtuukin kuvaan niin sommitelmista tulee helposti epätasapainoisia. Tässä kuvassa tuo ruudun täyttäminen on mielestäni onnistunut hyvin.
Tämä on hauska. Kuvassa voi nähdä monenlaisia asioita, soidinmenoja, epätoivosta lentoon pyristelyä, vai yrittääkö fasaani kenties pysäyttää liikennettä tai taksin. Tosiasiassa kai on juuri laskeutumassa tuolle kivelle. Nopeammalla sulkimella fasaani ehkä näyttäisi pelottelevan jotakin. Pöö. Väreissä ei ole mitään vikaa.
Taidolla ikuistettu komia kukko.
Hyvä kuva. Värit kylläiset, varmaankin jakanee mielipiteitä kuten aikaisemmista kommenteista voi päätellä. Kuvana melkoisen muikea ja siipien liike taltioitu todella onnistuneesti, juuri sopivan terävän epäterävänä. Rajaus toimii tiukkana mutta mahdollisesti väljempi rajaus saattaisi tuoda mukaan myös ympäristön kiinnostavasti. Kuten sanottu, ei paha lainkaan...
Hulppea on lepakkokuva. En ole missään nähnyt parempaa.
Ompas upea kukkopoika:)))
Mahtavan hienosti olet saanut tän ikuistettua!
Kiitos kommenteista!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.78 (85 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty