Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kuulolla


-Jukka Tiippana

Annetut kommentit

Voi kun se on surkeen näkönen. Oikeesti varmaan tähyilee jotain mutta näyttä kun toisella olisi mieli maassa. kauniit sävyt ja mieleinen kuva! 4p!
Oksa pöllön pään takana on kuin kuulotorvi. En tunne pöllöjä, kuulosteleekohan tämä saaliin liikkumista hangen alla ja odottaa mahdollisuutta iskeä?
Päivälevolla lienee. Enpä ole itse ollut tilaisuudessa kuvata viirupöllöä lainkaan eli kateeksikin käy. Kiinnostava tausta tekee kuvasta katsomista kestävän ja myös katsomaan huoukuttelevan. Tuo niskan taakse kurottuvan oksan olisi kyllä voinut poistaa, kuva olisi siitä parantunut ja autenttisuus ja todellisuusarvo ei olisi kärsinyt lainkaan. Nyt koko kuva kärsii pahasti oksasta.
Hienosti sompailtu kuva-alalle. toinen runko just oikeassa paikassa. Loivankauniit sävyt, vanhalla näytölläni melkein vaisut. No ei, hieno kuva. En tykkää oksien poistoista, mutta on kuvauksessa muutakin ns. tykkäämätöntäni.
Saattaa pöllöllä olla mieli maassa, sillä myyriä on tänä kevättalvena ollut niukasti. Niinpä viirupöllö saalisti aktiivisesti myös päivällä, eikä kunnon päivälepoihin ollut aikaa. Pöllö kyllä kuulee myyrän lumen alta, aika kaukaakin. Varpuspöllö iski tänä talvena myyrän yli kymmenestä metristä hangen alta - siis näkemättä, kuulon avulla!
Tuo oksa... niin, mieluummin sitä ei olisi tarvinnut olla.

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.47 (58 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty