Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Syksyn sävel


-Ilari Tuupanen

Annetut kommentit

Syksyn kauneudesta on tässä löydetty klassisen selkeäkin ilmenemismuoto, laskutavasta riippuen monta kerrosta syvyyssuunnassa ja lumihiutaleiden pehmennys näkyy hienosti koko kuva-alalla - hiukan eri tavalla joka vaiheessa.
Olisikohan sitä arvostanut tätä kuvaa enemmän syksyllä. On niin paljon nähty lumisateita että haluu jo valoisia kuvia. Silti tykkään kuvasta.
Siisti takatalvi. 4p
Hyvännäköinen lumisade. Selkeä maisema.
Tämä on hyvä kevätkuva. Tällaiset sateet kuuluvat nimenomaan kevääseen, samoin kuin tuo kerroksellisuus, jota kevään valoisuus vahvistaa. Taivas ei tuo tähän lisäarvoa.
Kerroksellisuudesta pidän minäkin ja kyllähän taivas tuo yhden kerroksen lisää.
Joo, mutta aika tylsän kerroksen.
Yksinkertainen mutta kaunis kuva, joka olisi varmasti vielä hienompi suurempana. Sinertävät sävyt sopivat hyvin kuvaan.
Hieno tunnelma. Pellossa tarpova kyyry hahmo toisi lisämaustetta kuvaan. Moni jättää lähtemättä ulos kuvaamaan syksyn masentavissa räntäsateissa.

Eksyin kotisivuilles. Uskomattomia kuvia! Olet siis 16-vuotias ja harrastanut valokuvausta kaksi vuotta. Millaisiahan kuvia otat isona?
Niin Mika, mutta jos taivaan kerroksen jättäisi veks niin tuo edellinen eli taaimmaisen metsän kerros kärsisi inflaation.
Aivan, lähtisin tutkimaan sitä siten, että rajaisin sen 1-1,5 senttiä latvojen yläpuolelta.
Minun mielestäni ilman taivasta kuva ei toimisi ja pienikin yläreunan rajaus rikkoisi kuvan harmonian. Olen kyllä tällaisten kuvien fani. Ehdottomasti.
Olisin suonut, että kuvaajalla olisi rajatessa ollut taian tajua. Taivas pois, tottakai. Turvallinen jokapäiväisyys muuttuisi hetkessä arvuutteluksi. Taivas tunnelmanpilaajana ja tasapäistäjänä patoaa kuvan mahdollisuuden.
oj oi oy! 4p
Eksyinpä minäkin sun kotisivuille ja voi elämä....WAU! aivan tajuttomia kuvia.

Tämän kyseisen kuvan sanoisin kyllä olevan ehdottomasti huonoimmasta päästä. Tän perusteella en olis mennyt mitään sivuja katselemaan, mutta luinpa Teijon kommentin - onneksi. Ensimmäisenä häiritsi tuo nimi; automaattisesti tulee mieleen ensimmäinen säe kyseisestä biisistä - "Katu täyttyy askelista..." - ja tästä nyt on kadut kaukana. Kerrostamisessa on kyllä jääty aika yksiulotteiseksi. Kerrokset kasvavat korkeussuunnassa syvyyden sijaan, mikä luo tosi tylsän vaikutelman.

KÄYKÄÄ IHMISET OIKEASTI SIELLÄ KOTISIVUILLA!
Kiitokset kaikille mielipiteistänne! :)
kerrokset toimivat ja värisävyt koko paketin sekoittuessa vielä sateeseen. Kyllä pistäisin jo seinälle.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.49 (70 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty