Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Sinäkö se oot....

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Tekijä: Merja Ylihärsilä


-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

TAAS! Teemojen selailusta menee ilo täysin kun joka toinen kuva on jo kertaalleen nähty ja puitu julkaistuna teoksena.. ARGH!
Ei hitsi viekööt, MINKÄ TAKIA tänne saa laittaa kuvia jotka on juuri julkaistu aukeassa...mä annan ykkösen nyt näille kaikille ennen julkaistuille kuville, vaikka en ikinä anna ykkösiä muuten - nyt saatte nimittää mua ykköstykiksi...
Mutta tämähän sopii teemaan oikein hyvin. Onni on jaettu ilo. :) Kuvana kuitenkin vähän musta. Olisi voinut vaikka leikata tuota alareunaa reippaasti pois, ehkä jopa kolmanneksen kuvan korkeudesta.
No minusta tämä nyt vaan sopi teemaan. Ja onko sillä nyt väliä kuka on kuvannut ja onko kuva ennen julkaistu. Eli arvosteletteko te kuvia kuvaajan mukaan? Muistelisin, että aikaisemmissakin teemoissa on jo ollut kuvia mitkä olen ainakin itse nähnyt aikaisemmin. Jotenkin en vissiin näin uutena Aukealaisena ole oikein päässyt sisälle tähän maailmaan, kuvittelen edelleen, että kyllä se ylläpito poistaa sitten jos kuva minkä lähettää ei ole teeman mukainen tai muuten sovelias. :)
On hassua että kuva joka on ollut esillä aukeassa ihan muutama päivä sitten laitetaan esiin myös näyttelyyn.
Aatelkaas jos kaikki tekis niin eihän kukaan jaksais katsella samoja kuvia kahteen kertaan ja näyttelyjen katsojamäärä romahtais kyllä totaalisesti.
Itse kuva on ihan kiva, ei siinä mitään. Koska se on ollut juuri esillä niin eihän ole mitään järkeä laittaa sitä uudelleen esiin..kait kuvaajalla on muitakin kuvia?
Ja totta on että onhan aikaisemmissakin teemoissa ollut samoja kuvia, mutta lähes aina niistä on kyllä huomautettu kommenteissa ja tulos on näkynyt myös pisteytyksessä.
Ja tämän kuvan pisteet 1.64 ei tee kuvalle oikeutta. Jos tää olis täällä ekaa kertaa niin pisteet olis varmaan paljon korkeammat.

Inhoan yli kaiken television uusintoja ja uusintojen uusintoja ja sitten taas vielä uusintoja joten en halua nähdä uusintoja myöskään aukeassa..

Jos olet uusi kuvaaja niin opit ainakin sen että ei kannata laittaa kuvaa esiin kuin yhden kerran...osaat kuvata ja se on hyvä, mutta itse annoin nyt tälle kuvalle ykkösen..ja syynkin kerroin.

Älä masennu tästä vaan jatka täysillä kuvaamista ja laita esiin uusia kuvia:)
Kiitos, en masennu, vaan päinvastoin - naurattaa..."mä annan ykkösen nyt näille kaikille ennen julkaistuille kuville" ! Ymmärrän kyllä pointin. Tosin tämä kuva on julkaistu aikaisemmin osana sarjaa, jota toivoin käsiteltävänkin sarjana - ei niinkään yksittäisinä kuvina ja nyt tämä sama kuva on tässä teemassa - vähän eri merkityksessä siis. Mutta tämä selvä! :)
Hyvä ettet masennu, ei kannata myöskään kantaa kaunaa mulle mielipiteestäni....tiedät kyllä mitä tarkoitan:)))

Edelleenkin aion antaa ykkösen niille kuville jotka ovat olleet esillä aukean sivuilla ja sitten laitetaan lähes heti esiin myös näyttelyyn. En välitä siitä vaikka itselleni satelee ykkösiä sen takia.
Me katselijat halutaa katsoa kuvia, ei uusintoja. Yhtä hyvin sivulle vois laittaa vaan linkin omaan vähän kuukauden teemaan vastaavaan kuvaansa...asiahan on periaatteessa ihan sama..
Mulla numerot eivät merkitse yhtään mitään omissa kuvissani - joten kostoykköset valitettavasti menevät ihan hukkaan:))

Kuvana tää on oikein kiva ja muistaakseni myös kommentoin tätä alkuperäistä versiota sivuilla hyvin positiivisesti. Silloinhan tämä oli sarja, ei yksittäiskuva.

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 1.72 (29 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty