Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Uudet aurinkolasit!

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Tekijä: Ilari Saarikivi
-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Tää on ihana:))) Lapsi on ihan oikeasti onnellisen näköinen.
Sopii teemaan ja saa hyvälle mielelle:)
Lapsella on valloittava hymy ja kuva sopii teemaan hyvin. Valokuvana jäänee kuitenkin sille paljonpuhutulle "kotialbumitasolle".
Kivasti näkyy taivasta peililaseista ja ilmeisesti kuvaajakin päässyt mukaan. Tässä on sellaista lapsen onnea, joka syntyy helposti. Voisi lapsen onnesta todeta, että onni on kun ei tarvitse itse huolehtia asioista.
Voi olla, että näitä kuvaajan kommentteja ei enää juuri kukaan lue, kirjoitan kuitenkin. Tässä kuvassa onni toimii kaikilla tasoilla. Ilmeisintä on kuvatun lapsen onni uusista aurinkolaseistaan, samanlaisista kuin aikuisillakin. Naurava lapsi myös aiheuttaa onnellisia tuntemuksia kenessä tahansa normaalissa katsojassa, se on meillä geeneissä! Ja sitten on se metataso (kuvaajan omat onnentuntemukset), jolle perustuu vaikkapa kurkiparven sijoittaminen tähän teemanäyttelyyn. Taaperon kuvaaja sattuu olemaan kohteen vaari ja kokee kurkiparveakin suurempaa onnea tästä kuvasta! Että kyllä sen puoleen kelpaa kotialbumiinkin, mutta toivon, ettei esitetty kommentti viitannut kuvan heikkoon laatuun. Heijastus toisessa linssissa on nimenomaan tämä onnellinen vaari. Heijastus ei ole linssissä sattumalta tai taitamattomuutta. Ilman heijastusta aurinkolasit näyttävät liikaa hyönteisen silmiltä!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.42 (31 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty