Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Englanti - Oxford - Bodleian Library - Divinity School

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Janne Mankila

Annetut kommentit

Jotenkin tuntuu, että tuo olisi vaakakuvana miellyttävämpi, syytä miksi en tiedä. (kaataisin vasemmalle, niin että nuo pollukat oikealla olisi ylhäällä) :)
Mukava se silti on näinkin. Pidän siitä arvoituksesta, ettei mittakaavaa saa selville oikein mistään..

Hyvä kuva!
Jari, ihmissilmää miellyttää enemmän peilisymmetria pystyakselin suhteen. Näin ne jotkut biologit ainakin väittää. Tuonne Oxfordiin on minullakin viikon päästä lähtö työn merkeissä ja kamera tietenkin mukaan. Saas nähdä mitä löytyy kuvattavaksi.

Enpä tästä keksi sanottavaa. Mukava idea, mutta kuten Jari jo tuossa sanoi, olisin kaatanut vasemmalle. Tosin kun tämän laittaa vierekkäin toisen kuvan kanssa, on meillä symmetriaa siinä riittävästi. Valitettavasti tässä näitä vain katsellaan yksitellen.
Jep, tarkotuksena on laittaa nää vierekkäin seinälle, tää vasemmalle, toinen oikeelle. Ja vielä vähä eri tasoon, se puukuva hieman ylemmäs. Siis kunhan keksin jostain mukavat kehykset ja nettilabran, joka tuottais mustavalkosia printtejä, eikä aina sellasia vihertäviä. :)
pysty kuvina oikee ärsyttää silmiä.vaakana toimisivat mielestäni paremmin.
Taijat Max olla ihan oikeassa. Tuolla muilla foorumeilla yks viisas mies sano, että kantsis laittaa tää vaakaan ylös ja tuo toinen kuva vaakaan alas - siis siten, että nuo linjat pyrkis kuvaparin keskeltä ulos. En tiiä tarkotitko ihan samaa ajatusta, mutta voin sanoo, että se toimii. Siinä oli alkuvoimaa..
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.69 (36 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty