Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Kevät

Materiaalit:
-A4, Canson Bristol-paperi. Sileä pinta.
-Lyran sepia sävyinen kynä (muistuttaa pastelli kynää, todella pehmeä, joten kokemuksella kannattaa ostaa näille kynille tarkoitettu teroitin..)
-sinitarraa kumittamiseen.
-valokuva.

Kevät on harjoittelu mielessä tehty piirustus (varmaan jo 3 vuotta vanha), jossa yritin ottaa huomioon valon käytön sekä koitin miten pystyisi jäljentämään karvaa mahdollisimman nopeasti ja helposti kuitenkin niin, että lopputulos on mahdollisimman aito...aikaa kuitenkin vierähti useampi viikko, joten kovinkaan nopea tekniikka se ei vieläkään ole!

Prosessi kuvan tekemiseen alusta loppuun löytyy täältä:
http://www.wetcanvas.com/forums/showthread.php?t=396554&highlight=teea

-Julia Janhunen

Annetut kommentit

...kerkesinkin tuossa yhdessä työssäsi mainita siitä reunaterävyydestä, tässähän sitä ei esiinny, ja tulos on heti huomattavasti parempi...hieno.
Tällaiden taidokkuus on jo vähän ahdistavaa.
Aivan mahtavaa!!! Upea piirros...upea tekniikka... raja valokuvan ja maalauksen/piirtämisen välillä on näin "pitkälle viedyissä" teoksissa pieni, herää ehkä kysymys miksi maalata kuin valokuva koska sellainen jo on? Ehkä haluaisin nähdä sinulta jotain missä olet tehnyt teoksen piirroksen/maalaamisen ehdoilla, se olisi taitoa minun silmääni...en tiedä ymmärrätkö tarkoitustani mutta silti...4p
Ja tämä kisukin vielä myös!!! Voin oikein tuntea miltä sen käpälä ja pehmeä turkki kädessäni tuntuisi, kun sitä silittäisin.Aivan todella upea ja ihana kerrassaan!!!
Hui.
Uskomattoman upeita kuvia Julia saa aikaiseksi, niitä olen käynyt täällä aina silloin tällöin ihailemassa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.4 (53 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty