Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kohti korkeuksia

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Tekijä: Annariitta Linjama
-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Pinnanjako on oivallista. Nimelläkin on jokin pointti, toisin kuin 95 prosentissa teemanäyttelyn töistä. Ja tuo katseen puuttuminen on teemasisällöllisesti hauska jippo. Ilman katseeseen johdattuvaa ajatusta tämä olisi kuitenkin vain yksi niistä kuvista, joissa on kuollut lintu. Tiedäthän? Ihmiset ottavat sellaisia melko paljon. Nykyihmiselle kuolleen eläimen näkeminen on jotain erityistä.

Pinnanjako on todellakin mielestäni varsin onnistunutta. Kaipaisin kuitenkin tähän lisää valaisudynamiikkaa, eli nyt yksityiskohdat eivät oikein erotu, osittain tarkennuksen vuoksi ja osittain todellakin kontrastin vuoksi.


Kuten sanottua, tämä on varmasti täällä ainoa kuva, josta puuttuu katse kirjaimellisesti ja juuri sillä on uskollinen teemalle.

Vähän kyllä piti katsoa ilman silmälasejani uudestaan että onko tuossa puuseinää vai aivan eri kuva, mutta pistän sen oman hidasjärkisyyteni piikkiin.

Ps. Ihmeen huonot arvostelut mahtavasta ideasta huolimatta.
Kiitos molemmille kommenteista.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.04 (28 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty