Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Hetki ikkunassa


-Kimmo Grönholm

Annetut kommentit

Todella tunnelmallinen, rauhallinen kuva, sävyt toimii. Tuosta verhosta vain ko sais tuon kuvion posken kohdalta siirrettyä poikkee ni avot. Mutta muuten kaikinpuolin kyllä minuun uppoaa täysin!
ehkä hienoin ihmiskuva minkä olen nähnyt!
ihana ilme.
Kiitos kommenteista, Lauri, Ilari ja Ritva.
Kerrassaan upea kuva... Ja sävymestarina on toiminut kukas muu kuin Kimmo Grönholm :)
En erityisemmin pidä ihmiskuvista ;), mutta tämä on kyllä hieno!
Kaunis kiitos, Pirjo-Riitta sekä Merja.
Tässä on niin herkkää tunnetta, lapsi on piilossa kuin omassa salaperäisessä maailmassaan verhon takana:)
Laskeekohan hän autoja vai odottaako jotain tulevaksi kotiin...ilme on hymyilevän salaperäinen.
Tosi lämminhenkinen kuva.
Kiitos Päivi-Marita. Ikkunasta oli näkymä merenlahdelmaan. En muista menikö siellä veneitä, lintuja vai katseliko muuten vaan.
Nyt on Kimmolta pitkästä aikaa sellainen pläjäys tänne, että pitää painaa nelonen! Sanalla sanoen viehättävä ja kiehtova kuva, jossa lisämausteena vielä mainio sävytys. Herkkää haaveilua, samantyyppistä kuin joissakin Saransalmen lapsikuvissa. Ei ihan yhtä hyvä kuin viimevuotinen Tapio, mutta eipä kauas siitä jää.

Tämmöisten, vaikkakin liian vähälukuisten ihmiskuvien takia Aukea on mun mielestä parempi paikka kuin vaikkapa eräs nimeltä mainitsematon luontokuvafoorumi (jolta löytyy kyllä erittäinkin komeita kuvia, mutta ihan liikaa sitä mitäänsanomatonta peruskauraa, jonka seasta ei jaksa etsiä niitä katsomisen arvoisia...).
Kiitos paljon Antti.

Minustakin tämä Aukea on monipuolisuudessaan mukava mesta.

Aivan upea kuva, Kimmo! Kaunis valo ja verho luo mystistä tunnelmaa.. Pidän myös erityisesti siitä, että tarkennus onkin verhossa eikä ihmishahmossa.. Ainoastaan sininen sävytys on hiukan arveluttava.. 5p
Kiitos paljon Ilja.
Ei se alkuperäinenkään sävytys omasta mielestäni pöllömpi ole, mutta tykästyin kovasti tähän sävytyskokeiluun.
Tämä on hätkähdyttävä, kaunis, herkkä ja suloinen, ja voiko sanoa sileä.. Hassua, mutta se sana tuli mieleen kun katsoin tytön käsivartta ja sormia. Minusta todella hyvä kokonaisuus, levollinen, eikä sävykään ole hassumpi, erityisesti kun alkuperäisestä ei ole tietoakaan. Tuli myös sellainen tunne, että tyttö on kuvaajalle läheinen, tässä on niin läheinen fiilis tässä kuvassa. Voin olla väärässäkin, mutta sellainen olo tulee kuvaa katsoessa. Kaunista.
Sileä, no joo. =)
Läheinen, no joo. (ihana ja vähän hassu kummityttö)
5p. Miksi? Siksi, että tällaisia lasten tunnelmakuvia voi ottaa vain valokuvauksen harrastaja omista läheisistään. Tällaista voi lähteä ammattilaisen studiosta rahalla hakemaan, mutta lopputuloksesta voi olla kaikkiea muuta kuin varma. Teknisesti kuva on riittävä ja tunnelmaa on vaikka muille jakaa. Verhon tekstuuri leikkii juuri maukkaasti kasvoilla kuitenkaan häiritsemättä kuvaa.
Suuret kiitokset Tommi.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.39 (56 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty