Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Nallikari


-Jussi Wäistö

Annetut kommentit

Kuvassa riittää yksityiskohtia katseltavaksi koko kuva-alalla. Sommittelu on selkeä. Ainoa nillitys on vasemmanpuolimmaisen ihmisryhmässä tapahtunut siluettien sulautuminen.
Onhan tämä nyt aivan mahtava kuva - ihan niinkuin maalaus! Jos jotain huono niin katse ehkä hakeutuu ja etsiytyy koko ajan löytämättä kunnon leposijaa eli noiden kahden ihmisryhmän välillä.
tosi kaunis.. ja hyvä kun tuolla auringonkin luonna on noi pari tyyppiä. muttan ehkä tykkää tästä vasemmanlaidan tyypistä jolla on noin 5 jalkaa.. (mikähän lie oikeasti..)
hmm.. kun tuijotan ja tuijotan niin osaan muodostaa jotenkin naisen ja pikkulapsi .. mut ei se ihan täsmää vieläkää... hmm..
Lähemmäs zoomaamalla siitä näyttäisi löytyvän naisen takana kumartuneena oleva henkilö, ilmeisesti nostaa jotakin maasta tms. Mukava kuva.
Bongasin harvinaisen olennon näillä leveyspiireillä - hämähäkkisapiensin. Jalkoja epämääräinen määrä. Kiitos palautteesta..! :)
Se on Kentauri. Puoliksi ihminen, puoliksi hevonen.
Mut oikeesti tosimakee, moniulotteinen kuva.
aika magee. Ei osaa päättää kummat ovat pääosassa; pari auringon alla vai etualan hämähäkkisapienssi. Ehkä sekin antaa kuvalle 4 pointsia. Joutuu fundeeraa.
Ihmiset tekevät tästä hyvinkin katsottavan, ilman heitähän näkymä olisi tylsä. Auringon alla oleva pari on tarkalleen oikeassa kohdassa ja pienestä koostaan huolimatta selkeä kiintopiste kuvalle. Miinuksena ihan liikaa pakattu: pakkausjälkeä näkyy hyvin selvästi vasemmanpuoleisten ihmisten ja rakennuksen ympärillä.
Todella kaunis ja hyvin onnistunut kuva.
Kiitos. :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.3 (53 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty