Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Satumaasta

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
21.5.2010, klo 5:06
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Wau! Tykkään. Muutkin on hyviä, mutta tää kyllä mun suosikki näistä.
Erinomaista työtä jälleen kerran koko setti ja tämä paras teos.
Kiitos. On siitä näköjään hyötyäkin joskus jos ei suo ihan niitä parhaita valoja ja usvia tarjoa, sepä ikään kuin pakottaa katsomaan vähän toisin... :)
wau, mikä ikinä tuo onki niin vau. upea tuo sumu ja valo ja siis.. herkkä. kyllä tykkään. sopis johonki sisustukseen seinälle isona.
Vasen laita on herkän kaunis (mitä nuo kukat muuten ovat, kasveja kun en tunne?), mutta kokonaisuus on mun silmääni aika sekava, liikaa heinää sikinsokin. Tässä tilanteessa oikeasta makro-objektiivista järkkärissä olis ollu hyötyä... ympäristön olis saanu tallennettua pääkohteeseen sopivan pehmeästi. Speksit (polttoväli, aukko) kiinnostais kovinkin, S5 kun näyttää sopivan kohtuullisesti makroiluunkin.
Unenomainen, kaunis kuva:)
Tuota olen joskus itsekin miettinyt että makroilu voisi olla se juttu missä näissä meikäläisenkin kuvaustouhuissa voisi järkkäristä oikeasti hyötyä olla.

1/250
F4.5
ja zoom tapissa, mitä se nyt sitten milleissä vastaa, jotain neljääsataa kait. Maan, tai siis suonrajasta heinien läpi kuvasin.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.59 (44 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty