Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Kuplat


-Ilari Tuupanen

Annetut kommentit

Wau! Tyylikästä! Osaan hyvin kuvitella tämän tauluksi seinälleni.
Ohhoh! Nyt on Ilari tehnyt sellaista taidetta, jota jopa mä saatan ymmärtää :-)! Jo ensivilkaisulla erinomaisen kiehtova, ja luulenpa, että tämä kestää aikaa niin, ettei siihen kyllästy monenkaan katselukerran jälkeen. Juu, tauluksi vaan ja taiteilijan nimi alle.
Hmm hieno kuva,kertakaikkiaan loistava.itse olisin halunnut kuplan ala-vasemmalle 5.p
Kupla ala-vasemmalla olisi "turvallisempaa", nyt kuva irrotta jalat maasta... Yksinkertaisesti mielettömän hieno...! Viis pee.
upea, 5p!
Mahtavan hieno !
Pieni ja mitätön on kaunista, sehän ollaan kuvissa hyvin usein saatu huomata.
Kuka kiinnittäisi huomiotaan tälläiseen pieneen kuplaan normaalissa kiireisessä elämässään....Kuva ikuistaa kauniisti kun osaa kuvata taidolla:))
On kyllä tosi hyvä, 4p.
Pitääpä vielä lisätä eiliseen kommenttiini, että jos valokuva voi olla täydellinen, tätä pidän lähes sellaisena. Ainoat asiat, joissa keksin parantamisen varaa, ovat nuo kuplista alavasemmalla olevat pari vaaleaa pikkuläiskää ja joidenkin aaltojen harjalla olevat CA:n näköiset vihertävät/violetit värireunukset.

Enpä hämmästyisi, jos tässä olisi vaikkapa tuleva Vuoden Luontokuva 2011... joten kannattanee säästää tämä ensin kisakuvaksi ja vasta sen jälkeen alkaa myydä tauluja.
Kuva joka tuntuu paranevan jokaisella katselukerralla ja kun ekalla kerrallakin näytti jo hyvältä niin ei tässä muuta kun nautitaan. =)
Sommittelu on upee
On liikettä
On pysähtyneisyyttä

Joo, Maximum kicks!

Turha noihin ylläoleviin oikeastaan mitään lisätä, paitti että mielestäni sävyt kruunaavat tämän kauniin kuvan.
Somittelu on täydellisen epäonnistunut, vaatii erittän vahvan perustelun miksi kuvan nimetty "pääkohde" on sijoitettu noin laitaan. Häiritsee sitä enemmän mitä enemmän katsoo. Tässä kuvassa nimenomaan tekee mieli muuttaa jotain ja se on juuri tuo kompositio.
Upea kuva, olen katsonut tämän jo ainakin kymmenen kertaa! Pisteytystä en tahdo osata millään tehdä? Eihän tämä nyt nii´i´in vakavaa ole 4p Olisko se tuo sommittelu joka hiukan tökkii. Värit ovat niin upeat ja herkät vaikka ovatkin tummat.
Enpä malta olla vieläkin kommentoimatta. Jännä juttu, miten eri lailla sommitteluunkin voi suhtautua: "täydellisen epäonnistunut"... mun silmiini kuva ei olisi likikään yhtä voimakas, jos se olisi sommiteltu perinteisesti ja turvallisesti kolmannessäännön mukaan. Rohkea veto laittaa kuplat nurkkaan, mutta sehän aikaansaa vahvan jännitteen, ja lisäksi vaalea aaltoalue sijoittuu erinomaisesti. Joten mun oli paljon helpompi päättää pisteytys kuin yleensä, päivänselvä vitosen kuva.
Taas katson kuvaa; Ehkä tässä on liike suunta pois päin "kuvan katsomis" suunnasta? toimiiko kupla oikeassa nurkassa? Mene ja tiedä? Mielettömän hyvä kuva jokatapauksessa.
Hei! Vauuu..ihana kuva ja yksinkertainen toimii Taas niin kuin aina elämässäkin!! Hienon hieno kuva! 5p. ilman muuta!
"joidenkin aaltojen harjalla olevat CA:n näköiset vihertävät/violetit värireunukset. "

Joo, tämä vanha tamron tekee tota CA:ta. Silti objektiivi välttää vielä aivan hyvin kuvauksiini vaikkei ole skarpimmasta päästä. Mielestäni ei se tekninen laatu ole pääasia, vaan kuvan sisältö, sommitelma, tunnelma jne. :)

"vaatii erittän vahvan perustelun miksi kuvan nimetty "pääkohde" on sijoitettu noin laitaan."

Kuvaan melkein aina näin, että pääkohteen lisäksi kuvassa on muutakin katsottavaa. Yleensä se on elinympäristö, nyt se on nuo aallot ja puitten varjot jotka kiemurtelevat aalloissa.

Mutta kiitokset kaikille palautteesta!

Agressiivisen graafinen, upeasti toteutettu.
Kerrassaan sykähdyttävä kuva ja onnistunut sommittelu!
Aivan upea otos! :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.98 (100 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty