Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Ystävykset


-Helena Soranta

Annetut kommentit

Hirmu hyvä hevos-ihmispotretti. Itse kanssa pitemmän aikaa tämäntyyppistä yritellyt, mutta heikoin tuloksin. Nostan hattua.
Hieno kuva! Ei löydy moitteen sijaa, ihana tilanne. 4p
Mitäpä edellisiin lisäämään. Hieno valaistus ja tuo tytön tunnesidekin hevoseen välittyy hienosti eleistä.
upea, 5p.
hohhhoo... hevonen on kyllä upea!
Hieno auringonvalo. Rajaus aika tiukka, ihan hiukan tilaa voisi toivoa. Toimii kyllä näinkin.
Muuten kuvana tunnelmaltaan aivan mainio, mutta tytön paksut pakkelit ja alepan-kassan-ripsivärit ei oikein istu tällaiseen. Noin vahva meikki tekee kuvasta feikin, aitous puuttuu. Hevostyttö ei kulje tallilla tällingissä. Silti ehdottomasti enemmän pidän kuin en pidä, kuva on värimaailmaltaan ja muutenkin hyvin kaunis. Parasta on ponin hiukan vaivaantunut ilme. :D
Ponihan tuo on tosiaan eikä hevonen :) Kuten aiemmin on jo sanottu, niin erinomainen luonnonvalo tekee tästä kuvasta sen mitä se on. Rajaus on toki tiukka, mutta sommittelu toimii erinomaisesti. Katse kulkee sinne minne pitääkin: hevosen silmät, tytön silmät ja kädet. Kuva voisi olla jopa parempi jos tytön silmät näkyisivät kameralle. Tosin silloin ehkä tunnelma muuttuisi hieman erilaiseksi. Nykyisellään poni on ehdottomasti kuvan tähti :) Ja vähempi meikki voisi tosiaan tuoda kuvaa lisää syvyyttä, mutta menee se näinkin. Tuskin meikkiä kuitenkaan pelkästään tätä kuvaa varten on laitettu.
Juu meikit on päällä kun otettiin paljo kuvia. Mut minustaki tämä on sillai onnistunut kun on tuo hevonenkin tuossa mukana ja yks parhaita heppatyttö kuvia tässä tilanteessa.

kiitos paljon kommenteista! Näin se aukea ja aukealaiset yllättää.. en tiennyt mitä odottaa. kiitos ilahduttamisesta.
On todella kaunis kuva ihmisen ja eläimen ystävyydestä:))
Joo tuo tytön silmämeikki ehkä hiukan häiritsee, koska hevostytöt ei yleensä ole ihan noin rajusti meikattuja - tekoripset putoaa vauhdissa...tyttö on hyvin mallimainen ja hänellä on hyvä ilme ja ruudullinen paita sopii hyvin hevostytön imagoon:))
Hiukan sellainen kaksijakoinen tunne tästä tulee - ihan älyttömän ihana kuva, mutta liika mallimaisuus häiritsee...on kuin katselisi "Huippumalli haussa" ohjelman kuvaa...
Juu..tyttö vois aivan hyvin ottaa osaa siihen realityyn:)))
Aaaaah heppojen päät on niin pelottavan isoja! :D Siinä oli mun rakentava kritiikki tälle päivälle.. :D Mutta mitäpä muuta lisäämään kun edellä jo mainittu melko lailla kaikki mitä itelläki tuli mieleen.
mutta tyttö on liian lyhyt ;D
Hyvä kovan valon "räpsy potretti."

Mutta pinnat tippuu jos kuvaus on sovittu ja lavastettu (mihin meikit viittaa.) Liian kovaa valoa ja ilmeet haussa.

Minusta kuvat pitää arvostella sen mukaan,mitä varten ne on kuvattu ja mikä on ollut tarkoitus tehdä.
Sävyt on "Ihqut".

Yks mikä häikkää (tai kaks) ja tekee häijyy on tuo kun tyttönen työntää kynnet tuonne pollen turpaan ja silmä vähä rähmii. (siis ton eläimen)

Mut on tää muuten kaikenpuolin just semmoin Ih-gu.

Ookko käyttäny lisäsalamii ku ei oo mitään häiritseviä varjokohtia?


taisi olla puhdas ilta-aurinko jos oikein muistan.
Jussi. olen eri mieltä kanssasi. minusta kuva pitää arvostella just sen mukaan tykkääkö siitä minkä verran.
tässä kuvassa ON kuvaukset mutta voiko eläimen kanssa olla feikki..? :D äh...
Ei maisemaa ja mallifotoa voi ihan samoilta jaloilta tuomita. Samoin kuvan käyttötarkoitus määrää onko se mistään kotoisin. Koulukuva ja muotikuva eivät aja samaa asiaa, vaikka vaatteet olisivatkin samat.

Scrimmin käyttö raa'an auringon edessä olisi ollut tässä tilanteessa paikallaan, vaikka valittu kulma aurinkoon vihjaakin ettei ihan hukassa oltu. Silmät kiinni hevoselle juttelu on ihan luonnollista, mutta antaa ymmärtää ettei järjesteltyllä kuvauksella ole niin väliksi..

Tätä tässä meinaan..

Vähän liian tiukka rajaus. Sävyt hyvät, mutta tosiaan semmoinen luomuneito olisi ollut kyllä parempi kuin täydessä tällingissä.
Kovasta auringosta huolimatta ruskehtavankaunis sävy, sopiva rajaus ja teeskentelemättömän ihastuttavat mallit tekevät mukavan kuvan.
niin, ihana värikuva, sävyt kohdallaan täydellisesti. suiden aiheuttama komiikka vasta jälkikatsomisella huomattu. en osaa hermostua tällingistä.
Tämänlaisia kuvia ei täysin voi lavastaa. ..tai voi yrittää, mutta on liian monta "sattumaa" jotta kuva on näin upea ja aito fiilis :) Heppatyttönä voin sanoa, että monella on ripsarit ja pakkelit tallillakin ;) Hyvä Helena, jälleen!
oi, kiitos paljon!
Kyllä, hieno kuva...rajaus ei TODELLAKAAN TIUKKA! Lämmin kuva 4P
Nätti heppakuva, joka ei herätä mitään tuntemuksia. Rajaus makuuni hiukan liian tiukka. 3p.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.41 (93 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty