Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Lyngen II

Heinäkuu -08
Katso kuvauspaikan sijainti kartalta.
-Antti Partanen

Annetut kommentit

hieno maisema on joo, värit kanssa pelaa mut jokin vaan tökkii. ehkä se on sommittelu?
Samaa mieltä, sommitelma ei oo tasapainoinen. Kaipaisi oikealle jotain, vaikka lintu, kivi, tai vastaava. Muuten oikein nätti maisema kuva!
5! upeaa upeaa upeaa. vitsi mikä mmmaisema! aivan loistava. hyvä kuva, hyvät sävyt ja tarkka.. mut ehkä yläreuna on aika tiukka.. muutoin kyllä upea.
Allekirjoittanut taasen toivoisi sävyihin enemmän voimaa, eli sävyistä annan miinusta.
Muutoin mainio kuva.
Pirkkalaisittain sukkahousujen läpi katsottuna eli suuria linjoja seuraten vasen alanurkka häiriköi. Kuvan keskiosan tummassa lumilaikkuisessa, oikealle painottuvassa vaarassa on kuitenkin siinä määrin painoa, ettei kuva ainakaan suuremmin keikahda. Sukkahousuista riisuuntuminen tuo mukanaan kaikkea kivaa. Oikean reunan lippaan palaa uudestaan - olisipa ollut keskemmällä. Kaikkinensa atmosfääri on kai kuvan annista mieleenjäävin.
Mielenkiintoisia kommentteja, kiitos! Ehdin jo miettiä, tulikohan harkitsematon kuvavalinta, semmoistahan välillä sattuu (tämä oli nääs tämänpäiväinen "uusi" löytö, en ollut aiemmin kiinnittänyt kuvaan kummemmin huomiota)... Markulla jälleen hyvinkin analyyttistä otetta, positiivisena huomiona se. Ilarin toiveessa on pointtia, ja muistan nähneeni siellä jossain vaiheessa kalalokin, muttei maisema ollut enää silloin tuollainen.

P.S. Saa kommentoida epäanalyyttisestikin tai miten vaan...
Mun silmään tulee tunne, että kuva kaatuu alas oikealle. Siitä ja pikkasen liian maitomaisista sävyistä miinusta.
Sommittelu tökkii, oikealle ei kaadu mitenkään, ei mitenkään päinvastoin. Rauhaton epäonnistunut sommitelma. kakkonen
Mahtavan näköistä.
Onko pikselien säästäminen aloitettu kuvan korkeudesta? Maisema on kuvaa parempi, ehdottomasti. Auttaisiko alarannan mukaanottaminen?
Enpä tiedä, auttaisiko. Laitoin kuitenkin rajaamattoman, suoraan kameran jäljiltä olevan kuvan tänne, jos kiinnostaa vertailla alarannan mukanaoloa:
http://i57.photobucket.com/albums/g210/sonyzeiss/_IGP8192.jpg
Maisemasta myös pari muokkaamatonta (en jaksa tehdä niille nyt mitään pienennystä lukuunottamatta) ja kenties vähän tasapainoisempaa sommitelmaa samalta illalta tässä:
http://i57.photobucket.com/albums/g210/sonyzeiss/_IGP8200.jpg
http://i57.photobucket.com/albums/g210/sonyzeiss/_IGP8210.jpg
No huh huh, on kyllä maisemat ja valot sitä luokkaa että sanattomaksi vetää. Kyllä laulais kamera jos tuollaiseen paikkaan joskus pääsis... :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.1 (49 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty