Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Aamu

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Petri Volanen

Annetut kommentit

Jessus! (olen otettu) :)

Piti tosiaan tämäkin wanha tuttu sekaan iskeä, kun herätti silloin niin paljon keskustelua huolimatta siitä että on vain perussuomaisema vähän 'epätavallisemmassa' (=aamu) valossa eikä siellä ole edes sitä kaksipäistä hirveä. Jotta että vieläkö herättää keskustelua..?
Tämä on edelleen yhtä hieno 5p
Mahtava valo!! Tuonne kun pääsisi.
saisiko linkin 1280x1024 kokoiseen? :) tulee mieleen Jim Brandenburgin tuotokset. käsittämättömän upea, en löydä sanoja.
Järisyttävää. 5p. emmä mitää rakentavaa ossaa sanoa.
Edelleen.. erikoisuudessaan hieno ja huomattava. Hyvän kuvan ominaisuuksia.
No huh huh, älkää nyt sentään Brandenburgiin verratko, nousee pian pissa päähän... ;)

Mutta tuolta löytyy isompi versio:

http://i77.photobucket.com/albums/j72/Suensyan/Maisemat/007Kurjensuo7-8-2006.jpg

Ja kuva ei sitten ole millään Kurjensuolla kuvattu kuten nimestä voisi päätellä, kyseessä oli lieviä vaikeuksia kuullun ymmärtämisessä... :)
Eilen kun katsoin tätä, sen tekemä vaikutus oli vieläkin vähäisempi kuin silloin vanhan Aukean aikaan, jolloin melkoisella vuodatuksella perustelin sitä, miksen ymmärtänyt kuvan saamia kovia pisteitä ja mainitsin pari-kolme muuta nelosen keskiarvoihin yltänyttä kuvaa, jotka olivat mun silmissäni ihan eri tasolla. Mutta kun laitoin tuon ison version täyttämään näytön, se alkoi näyttää jo kelpo kuvalta ja valo tuolla kirkkaimmalla alueella kiehtovalta (siis miksi tuo versio yllä on noin pieni?).

Muilta osin olen samaa mieltä kuin ennenkin: itse suonäkymä on perinjuurin tavallinen sellainen, ja kuvaa parantaisi huomattavan paljon, jos siinä olisi muutakin katsottavaa, vaikkapa nätti pikkulampi laulujoutsen- tai kaakkuriperheen uiskennellessa siinä ja/tai kaunista taivasta mielenkiintoisen näköisten pilvien kera.

Teknisesti kuvassa on toivomisen varaa: ylälaidassa on aika selvää kohinaa, ja vasen alanurkkaus on omituisen epäterävä samalla etäisyydellä oleviin heiniin ja puuhun oikeassa alanurkassa verrattuna (mun S1 IS:n vakaaja tekee joskus ihan samanlaista, kummallista osittaisepäterävyyttä kuviin). 3 p. edelleen.
Täsmälleen samaa mieltä olen minä(kin) ja yhä. :)
Hieno värimaailma. Kuin sadusta. (=epätodellinen) = loistava :)
Pidin tästä vanhan aukean aikaan ja pidän tästä edelleen.
Kiitos kiitos. :)
Värit ihan omaa luokkaansa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.84 (77 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty