Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Unessa

A4. Lyijytäytekynä.
-Tiina Juusela

Annetut kommentit

Kertakaikkiaan hieno 4p
Aivan valtavan upea piirros!Todella hieno työ!Hyvä Tiina sinä hallitset tuon lyijärinkin tussin lisäksi noin hyvin myös!
Peesaan noita edellisiä. Tuon tyynyn kuviot kuin myös peiton, jonka vauveli on potkinut pois päältään, miellyttävät minua erityisesti. Hienoa valon käyttöäsikään ei voi olla huomaamatta. Taitava tyttö olet! 5p
Oho, Tiinan =) ensin meinasin naputtaa siitä että kaipais vähän enemmän kontrastia siis tummempiakin kohtia, mutta sitten huomasin tuon lyijytäytekynän... joten en siis nyt naputa siitäkään.. enkä mistään muustakaan. Ihailen vain :)
Hieno on. Kynän jälki hienoa. Hyvä sommittelu, Lapsen asento tuo kuvaan hyvää jännitettä. Kankaiden kuvioinnit antavat "väriä". Äidin ja lapsen hiukset hienosti tehty. Äidin vasen käsit tulee pään alta ulos hieman "irrallisesti", vaikka voikin ollaanatomisesti oikein. Kaula ehkä vähän "putkimainen". Nämä ovat kuitenkin pikkujuttuja hyvässä kokonaisuudessa. 5 p.
Ooi, miten somaa. Tausta punoskuvio on hyvä ajatus.
Hieno tunnelma ja toteutus :) Skarppina oleva ulompi käsi kertoo äidin unen syvyydestä ja tuo sellaista vastuullisuutta kuvaan. Voi Jeesus että mä en ymmärrä noita perustelemattomia ykkosiä tällaisiin teoksiin.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.35 (37 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty