Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Bengtskär

22.6.2010 - Bengtskär.
-Robert Blomerus

Annetut kommentit

sairaan makeen näkönen.. tässä näkyy laajakulman edut. tällasesta saa tosi hienon.. taivas kaartuu hyvin.. ehkä tuonne kallioille ois voinu laittaa jonku kohteen... ois ollu sit vielä parempi. mut hyvä näinkin.. alaosa kylläkin aika pliisu..
mikä tässä on mielenkiintoista? mun mielestä ei mikään, tylsä
Saattaisi olla vielä parempi, jos kaarevaa horisonttia olisi hiukan suoristettu? Hyvä näinkin.
Onhan tää ihan kaunis, en vaan voi sietää noita hemmetin surureunuksia:(
Tavallaan kyllä vois sopia vaikka surunvalittelukortiksi..
Ei anna oikeaa kuvaa majakkasaaresta, voisi olla vaikka Marokosta. Pääkohdettakin kaipailisin.
Minä tykkäsin! Jotenkin jännä ja sopivan dramaattinen.
Missä se yksi kauneimmista majakoista on ? Ja musta kehys synkistää mielestäni kuvaa...
Eikös sen minisaaren/luodon nimi ole Bengstkär? Majakka puolestaan on Bengstkärin majakka. Majakkakuva tämä ei ole. Tätä kehysjolinaakaan en tajua? Nuohan tukevat kuvaa todella hyvin. Samalla aukean harmaa tausta ei latista kuvaa.
Miten voi kritisoida ettei kuvaassa ole jotain kohdetta? On siinä kohde, siinä on se ainoa oikea kohde jonka kuvaaja valitsi.

Pitäisikö jokaisesta paikasta kuvata aina se sama kuva? Ei kai sentäs.

Kuva on hyvä sekä sävyiltään että kontrastiltaan. Jos kameran korkeus olisi himpun verran korkeampi ja horisontti suorassa muodostuisi kalliosta ja pilvistä tiimalasi. Se olisi ehkä toiminut paremmin, mutta hienohan tämäkin.
Luojan kiitos kuvaaja ymmärsi laittaa tähän upeaan kuvaan mustat paksut kehykset, jotka sävyllisesti sopivat tähän, kuin tikku silmään, estäen samalla sen, ettei tämä aukean taustasävy, joka on läntisen pallonpuoliskon kaamein väri, joka on sekoitus isoäidin ja kalmiston sävypalettia, pääse näin pilamaan upeaa kuvaa.
5p.
Teknisesti varsin moitteeton kalansilmäkuva. Valo, kontrasti ja värit ovat kohdallaan. Kuva vain jää jotenkin vajaaksi. Pelkkä kallio ja taivas ei oikein riitä tässä kuvassa. Takana oleva meri voisi tuoda lisäpotkua kuvana, mutta se jää aivan liian pieneen osaan. Jos kuvakulmaa olisi hieman nostanut, niin merta olisi näkynyt enemmän ja taivaanrannan pullistuminenkin olisi saatu kuriin. Kuva, joka antaa vähemmän kuin mitä ensivaikutelma lupaa.
Tuonne kun joskus pääsis... Hillittömän hieno tuo heijastus tuossa keskimmäisessä lammikossa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.19 (54 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty