Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Ei nimeä

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Tekijä: Mika Mäenpää
Katso kuvauspaikan sijainti kartalta.
-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

hyvät värit, mukavan selkeitä pintoja, toimii.
Jos meren väri on tuollainen ja taivas omanlaisensa ja jos näiden väliin pannaan valkoinen rantu, niin ei se hyvältä tunnu.
Ei nimeä, ei kohdetta? Katseeni etsii naistä kulisseista varsinaista kuvauksen kohdetta, ehkä varien ja pntojen yhdistelmä ei sittenkään toimi riittävästi?
laatu ärsyttää.. vois olla parempikin. mut kuvana minusta ihan huippu. tosi hyvä, hyvät sävyt, neliö ja kehykset toimii tässä kuvassa.. upeeet värit.
Vähän samanoloinen kuin aiempi Bengtskär -kuva. Teknisesti ei tosin samalla tasolla. Joko kuvan värisävyt ovat luonnostaan vähän tukossa tai sitten kuvankäsittelyssä saturaatiota on säädetty aivan liikaa. Positiivista on, että kuvaajalla on ollut selkeä näkemys kuvasta. Maa-vesi-taivas -yhdistelmä toimii, mutta vain tiettyyn rajaan asti.
Ah, vihdoinkin odotettu kuukausiteema. Mielikuvaharjoittelin jo kommenttitaitojani ja osaankin tästä heti sanoa että kiva neliökehys, josta pidän. Horisontti on suorassa ja kuvan elementit maa, vesi ja ilma, erottuvat selkeästi toisistaan. Teemaan sopivuutta miettiäkseen pitää käyttää aikaa, ja sinähän se sitten paljastuukin. Tämä on sellainen ajanvietekuva. Pysähtymisen aika.
Minäpä käyn myös kommentointikierroksen läpi :). Tämän kuvan yhteyttä teemaan en löytänyt, kuvana ihan suht ookoo (horisonttikin lähes suorassa).
Meri muuttuu mutta pysyy, nakertaa kalliotakin - muka pysyvää. Auttoiko tämä linkkaamaan näyttelyn teemaan?
Ihmettelin, että miten muka olen jo kommentoinut tätä kuvaa, mutta tää onkin tainnut olla julkaistuna esillä jo aiemmin... Tony: "Tämä on sellainen ajanvietekuva." Heh, joo :D
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.29 (31 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty