Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Märkä Aamunkoitto

Barcelona + 50mm f/1.8 = luv
-Leo Pääkkönen

Annetut kommentit

hieno
Musta tuntuu, että tässä on lovea. Kunpa sais selvää, mitä tuossa tapahtuu. ;)
Kuva on kyllä oivasti onnistunut silhuetti, josta tulee kaverihenki hienosti esille, summer of love ja niin edelleen. Hyvä homma!
Mutta mitä käytetyn linssin ilmoittaminen antaa kuvaan, selventääkö se tilannetta? Mitä sillä on tekemistä minkään kanssa? Vähemmän tekniikkaa, enemmän valokuvaa! Onko sinulle itsellesi kuvatekstin mukaisesti tämän kuvan paras anti siinä että se oli mukava ottaa tuolla linssillä juuri tuossa paikassa? Kyselen näitä siksi kun mua häiritsee harrastajavalokuvauksen ärsyttävä välinekeskeisyys, mitä ihmeen väliä sillä on? Ei ne vehkeet niitä kuvia ota, älä anna kunniaa niille omasta kuvastasi.
En tiedä mistä johtuu, mutta mulle tulee tästä mieleen Maissilapset, tää on aika pelottava kuva:) Hyvä tosin.
Tämä on kyllä aika siisti. Vielä siistimpi olisi, jos silhuetit olisivat kokonaan mustia. Erityisesti tuo valkopukuinen mummo häiritsee. Kolmosen ja nelosen välillä kamppailen, mutta mikä ettei, 4p.
erikoinen, hyvä. minäkin mietin tuota märkä-sanaa mutta kerro ihmeessä mistä tässä on oikein kysymys :). Tykkään kuvasta.
Maissilapset, hehehehehaah.. hyvä, kaima!
On täs kipinää.
Onko tää Barcelonasta sieltä suihkulähteeltä? :)
Santtu ratkaisi mysteerin! Kuva on siis tosiaan Barcelonasta (jos oikein muistan:) Katalonian kansallismuseon edustalla sijaitsevilta jättimäisiltä suihkulähteiltä, jotka veden lisäksi laukovat eeppistä musiikkia ja väriefektejä kansalle. Siitä tuo märkyys, ja värit toivat omaan mieleen auringonnousun. Kiitos kommenteista, mukava jos piditte :) Oma näyttö pitäisi kalibroida, itsellä nuo siluetit ovat täysin mustia, mutta aika paljon on tullut palautetta että eivät.
tykkään, ei muuta.
Mää todella tykkään! nimestä kyl vois päätellä jotain ihan muuta;) pistinpä 5p.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.27 (75 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty