Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Eedenin puutarha

Work in progress, joten parannusehdotuksia otan vastaan avoimin sylin.
-Karin Stenvall

Annetut kommentit

Kertakaikkisen upea. Ja mä sentään harvemmin jaksan alastonkuvista innostua, toistavat yleensä samaa vanhaa kaavaa vailla todellista ideaa. Tämä ei.
Sairaan makee! Täydet täräytin!
...ja hieno idea jättää TILAA ympärille.

Täydet myös täältä, tälle hienolle kuvalle.
On se hieno, mutta jos katson sillä silmällä, ajattelen: Olisikin avoimin sylin, nyt skeittilautaa muistuttava kukkahärpäke on koominen, samoin kuin vihta kainalossa. Katseen intensiivisyys ja pään asento vahvistavat heittovalmiin käden väärintulkintaa. Eevan irrottaminen taustasta tuo mukanaan muotikuvatunnelman, jota ideaan täysin sopimaton frisyyri alleviivaa. Alhaalta ahdas...
Minun näytölläni tämä on kovin tumma, mutta kokonaisuutena jouduin silti läväyttämään tälle vitosen. Valo osuu kohteeseen täydellisesti, mutta saisi olla jopa hieman kirkkaampikin.

Tykkään myös siitä, että Edenin pusikossa on ruska-aika :) Huikea kuva ja se fiksu lapsukainen, joka jätti tälle ykkösen perustelematta, voisi tukehtua aamumuroihinsa. Säälittävää.
Valossa jokin häiritsee, en osaa vain pukea sanoiksi... Jyrkkä tai jotain. Siitä huolimatta ihan kevyesti vitosen kuva, kaunis!
Parasta mitä pitkään on Aukeassa nähty.
Harkittu ja huoliteltu teos.
Oikein hieno, aivankuin itse Jumala olis antanut varoituksen Eevalle että "Älä syö äläkä tarjoa omenaa myöskään Aatamille" ja tummentanut maailman synkeän tummaksi....Eeva nyt ei paljon kielloista perustanut ja niinpä kävi miten kävi....siis mikäli uskomme raamattuun ja miksi emme uskoisi..hmm..alan kuulostaa kovasti Peter Nymanilta "uutisvuodossa"....

Kuva on joka tapauksessa todella hieno ja hyvin suunniteltu ja varmaankin siihen on käytetty aikaa ja mietitty tarkkaan yksityiskohtia:)
Pidän myös mallin ilmeestä ja asennosta.
Sanoisin että lähes täydelinen kuva:)

Huomasin tuossa juuri, että jonkun tai joidenkin mielestä tää näyttää olevan ykkösen arvoinen...(eli tosi huono)
Kyllä nää meidän rakkaat ykköstykittäjät on sitten hupaisia:)))
Hyvä - ja mielenkiintoinen toteutus.
Malli muistuttaa erehdyttävästi kuvaajaa ;)
Vaikka näitä kuvia tuleekin aika harvakseen on onneksi laatu korvannut reilusti määrän, tälläkin kertaa.
aivan huippu. uskomaton.tuo tila on jotenkin niin ääretön, ei lopu mihinkään, ja naisen katse. mykistyen ihailen.
Upea. Täydet pisteet.

En oikein usko, että tuossa kamalasti on enää parantamisen varaa. Ehkä aavistuksen verran kontrastia maan ja kasvuston välille jos etsimällä etsii parannettavaa. (?)
Näin.
eipä tähän paljo voi sanoo parannusehdotuksia.. pistää hiljaseksi.. täydellisyydessään. tuntuu ku ois tietokoneella tehty ku on niin täydellinen. mut jos tämä todella on valokuva niin on järettömän hyvä. 5p. keppeesti.
Miksei olisi valokuva? Mä ainakin odotin jatkoa tälle sarjalle. Tämä toimii ehdottomasti edeltäjäänsä paremmin, kokeilit tähän varmaan vähän lämpimämpää sävyä:) Aiheeseen paneutumisen tuntee tässä syvemmin, joka näkyy myös kuvassa(että pääasia ei unohdu). Itse olisin kaivannut enemmän valoisuutta, enemmän valoisuutta.
Lämpimämpi sävy on ristiriitainen asia, nythän vartalo on väriltään lähinnä ruumista muistuttava. Verraten elävän naisen kehoon. Tuo poimittu "hedelmä" kaipaisi lisää valoa. Mitä sitten pitäis vasemmalle puolelle tehdä? Kehittelyä sekin kaipaa. Vatsan seutu on selkeästi edeltäjäänsä paremmin huomioitu. Kokeile ihmeessä siihen jotain muutakin, anna ajatuksen viedä....

Ehdottomasti hyvä kuva!
Kuvaajan rima ylittää tason joka ei ole täällä kovinkaan tuttu , ei niin saa sanoa, mutta sanon silti.

Avoimin sylin pyysit ja avoimin mielin sait.Kesti oman aikansa huomata tuo omena kädessä. Kyllä se saisi hohtaa esiin sieltä vähintään yhtä paljon kun muut kukat ja hedelmät kuvassa. 4,5 pistettä antaisin jos voisin.
hyvät tissit!
Hyvä kuva tai enemmänkin... kun noita parannusehdotuksia halusit niin: nainen on kuvassa himpun liikaa "muovisen" oloinen ja ei ihan istu taustaan sulavasti. Voi tietenkin olla myös makuasia ja erittäin hyvä kuva näinkin.
Hieno tunnelma ja värimaailma. Vielä kun tytsi poseeraisi vähemmän niin aina parempi. Kaunis on.
Kuvana ihan loistava, mutta minulle on pyhäkoulussa opetettu, että Eedenin puutarha eli paratiisi on mukava ja kaikkea muuta kuin pimeä/hämärä paikka. Noin synkkään paratiisiin en kyllä haluais...
Miten täydelliselle voi antaa parannusehdotuksia?
Kuvaat sit Aatamin kans!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.09 (111 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty