Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Over The Hills And Far Away

Isompi versio kuvasta löytyy tästä linkistä
-Teemu Tuuloskorpi

Annetut kommentit

Pidän kuvan sävyistä ja valosta tässä. Pidän myös aiheen pelksitämisestä, kuva haluaa sanoa "tässä on vuori" ei mitään muuta, puhdas pelkistetty.
Komppaan edellistä. Kuvauksellinen kohde.
Varjo poistuu vuoren yltä kuin verho
Majesteetillinen maisema ja hyvä tasapainoinen kuva siitä-tykkään kovasti.
Yksinkertainen, mutta puhutteleva kuva.
Pelkistetyn komea.
Komeaa jälkeä Ansel Adamsin tyyliin, vaikkei tämä mustavalkoinen olekaan. Varjoistakin on osattu maltilla kaivaa sävyjä esiin. Lisäplussaa taivaan väristä, jossa ei ole sorruttu vääntämään vain sinisen saturaatiota korkeammaksi. Isona tulosteena kuva pääsisi vielä paremmin oikeuksiinsa ja toisi yksityiskohtia paremmin esille. Vielä kun rinteiltä löytyisi ihminen kiipeilemässä, niin se asettaisi vuoren jylhyyden mittakaavaan vielä paremmin.
Vähän häiritsee tuo vuoren "halo", eli kun on taivasta tummenneltu..
Halo mietitytti tekovaiheessa, en nyt sitten lähtenyt sitä muuttamaan... jotenkin se tuntui toimivan noinkin??? Ehkä teen tämän vielä joskus toisin.

EDIT: Markon huomio kävi kiusaamaan ja tein version jossa halo on koitettu osittain eliminoida. Kuva on siis vaihdettu Markon kommentin jälkeen.
pakko sanoa että paska nimi
Pakko sanoa, että nimettömällä on huono maku:D
perustyylikäs ja hyvä ja laadukas ja hienosävyinen kuva. mut alussa oli se sana perus :) eli hyvä 3p.
Samaan mieltä Helenan kanssa, perushyvä, mutta jää kolmosen kuvaksi. Värimaailma on hyvä, mutta kaipaisin tähän rinteille kantturoita, lampaita tai pienen kylän. Yksi vaeltaja tuosta tuskin erottuisi pientä pistettä suurempana. Tuskin mitkään elukatkaan eli se kylä ois realistisin. :)
Missäpäin maailmaa tämä vuori seisoo?
Norjassa Lofooteilla. Varmaan jokin yksityiskohta voisi tehdä kuvasta mielenkiintoisemman, mutta en oikein osaa itse kaivata sitä. Mulle riittää tuon kivikasan massiivisuus ja karuus, jota sitten koitin saada esille. Kiitos kommenteista.
Tuota massiivisuutta on aika vaikea saada kuvaan kovinkaan todenmukaisesti. Itse koitan juur epätoivoisesti saada ison maiseman näyttämään myös kuvassa isolta - välillä tuntuun toivottomalta. Lähinnä tämän tyyppisten kivikasakuvien katselu herättää omat muistot - mutta mitä se herättää katsojassa, joka ei vastaavaa ole kokenut?
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.09 (53 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty