Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Islanti #6

Jossain East Fjordseilla
-Jari Tähkäpää

Annetut kommentit

Syvyysvaikutelma on hyvä, kiitos sumuisen ilman. Etulalakin pysyy kiinnostavana noiden mättäiden tuodessa siihen eloa. Vasemman reunan rajaus tuntuu ahtaalta, rakennus mahtuu juuri kuvaan kun taas oikealla on lääniä vaikka kuinka. (Jotain tarvi nipottaa.) Valo on tietenkin sään mukaista jättäen niiltä osin kuvan hiukan ponnettomaksi. Mukava matkakuva eli kyllähän tästä pitää.
Vaikuttava! Just tollasten autiotalojen takia islantiin tahtoisin vielä joskus päästä.
Hyvä! Mites pelittäis mustavalkosena?
Hyvä kuva, ei huono. ..Ehkä hieman liikaa taivasta.
Kuvan aihe ihan OK, mutta Jari on taas mennyt hapoille ihan kalkkiviivoilla, eli ihan loppuun asti ei ole taas osattu tehdä kuvaa.
Juha, avaatko vähän analyysiäsi. En ole välttämättä eri linjoilla mutta kuulisin ja oppisin mielelläni.
Olin juuri nauttinut hyvän aamupalan ja auton ikkunasta kuvailin 70-200 4Lllä hevosia.. Olin ihan hyvissä hapoissa tässä kohtaa ;) Maisema oli pysäyttävä kyllä livenä! Sääli ettei kuvassa tule kaikki mukana
Pitkästä aikaa kuva, josta pidän. Kaunis maisema ja nuo suimuset vuoristot ovat vielä tuota kaikkea muuta ihanempaa. Hyvä kokonaisuus. Tuo hevonen kuitenkin on ehkä liian keskellä kuvaa. ENemmän vasemmalla vois olla parempi. Nyt muuten täydellisestä kuvasta pistää silmään keskelle sijoitettu hevonen, jotenkin keskisommittelu ei vain yleensä toimi.
Pakko korjata ettei hevonen taikka talo ole keskellä :) + keskisommittelu on ehkä tehokkain sommittelu mitä tiedän.. toimivuudesta voi olla monta mieltä. tässä kuvassa se ei olisi toiminut.
Hieno kuva, eikä pikku hevonen keskellä häiritse, linnoitustalo on hallitseva ja se on sopivasti kohdillaan. Pidän ilmastakin, tyypillinen Islannille, joka tekee syvyysvaikutelman. Ylhäältä taivasta voisi leikata - toisaalta vahvantumma maa painaa kuvan nyt kunnolla perustuksilleen.
Hieno! Itse toivoisin hieman enemmän valoa etualalle. Synkistää nyt hieman. Toisaalta rakennus on jo vailla kattoa, joten synkempi tunnelma on saattanut olla tavoitteenakin. Utuiset vuoret ovat mahtava taustamaisema.
On hieno, tätä jäin katsomaan pidemmäksi aikaa.
Taivasta saisi rajata vähän pois, muuten upea kuva!
Me-Like-Long-Time
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.26 (53 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty