Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

pt.4

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle

-Tapio Jussila

Annetut kommentit

"matokuvat" ei oikein ikinä toimi :(
Ylivoimaisesti sarjan paras, jossa mielettömän hyvä rajaus ja syväterävyys ja juurikin rajauksesta/terävyysalueesta johtuen kuvassa on hyvä itensiviteetti.
Vielä kun muista poiketen tässä on hyvät sävyt, niin täydet bojot.
Tämä ei mielestäni toimi.Jalat jäävät kummiksi ulokkeiksi, ja torso lyhenee puolimetriseksi. Inha kuvakulma.
En olisi laittanut jalkoja pystyyn.
Molemmat silmät näkyviin?
Sävytys ja jälkikäsittely ovat kohdallaan eikä kuvassakaan suurempaa vikaa ole teknisessä mielessä. Sommittelussa mun silmää ärsyttää todella paljon, etteivät molemmat silmät näy. Tarkoitus on kuitenkin ilmeisesti ollut, että silmät olisivat se kohde tässä kuvassa. Nyt katse harhailee vähän orpona pitkin kuvaa eikä löydä kiinnekohtaa.
Tästä kuvasta ollaan kyllä oltu montaa eri mieltä... koneelta löytyy kyllä samanlainen kuva jossa molemmat silmät näkyvät, mutta jalkojen asento taustalla on siinä huomattavasti huonompi. Omasta mielestä tää toimii hyvin näin, mutta kaikkia ei voi mielyttää. :)
Tämä on sarjan selkeä ykkönen. Jos jotain, niin olisin rajannut vielä jyrkemmin alareunasta. Oikean silmän kokonaan pois. Sävyt ovat hyvät(olisin toivonut tätä sävytystä koko sarjaan)Valaistus niin ikään onnistunut. Syvyysterävyys kohdallaan Pidän kuvasta.
Sarjan muut kuvat eivät ole samassa kastissa.
Vaikea löytää mitään parannettavaa. Katse seikkailee naisellisessa geometriassa, mutta palaa aina vokottelevaan silmään, joka toimii mainiosti yksin. Pitääköhän naiset tästä kuvasta yhtä lailla?
Pakko tarttua tuohon Pekan kysymykseen. En toki voi puhua kaikkien naisten puolesta, ainoastaan siitä, miten itse kuvan koen. Kuva on mielestäni todella kaunis ja pidän sommittelusta. Kuvan eroottinen lataus saa minut saa minut kuitenkin tuntemaan, ettei tuo katse ole tarkoitettu minulle. Mieskatsojien ei tarvitse tätä aitaa ylittää kuvaa sulatellessaan. En tiedä, kuinka tahallista tuo eroottisuus on, mutta kuten Pekkakin tuo esille, niin "katse seikkailee naisellisessa geometriassa". Upea kuva joka tapauksessa.
Pysäyttävä kuva! Upean anovanleikkisän katseen symmetria on valitettavasti rikottu roskalla, eikä se toimi tehokeinona tälle kuvalle. Tätä ongelmaa korostaa se, että kasvonilmeiden hienovivahteita on luonnostaan vaikeampi tulkita, jos kasvot ovat ylösalaisin. Nyt koko malli on leikattu torsoksi. Olisiko oikea käsi mahtunut tähän kuvaan mukaan? Noh, nämä ovat pikkuasioita. Kokonaisuus on silti 4p arvoinen. Mallin suoritus 5p.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.31 (65 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty