Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Aamu


-Ilari Tuupanen

Annetut kommentit

Upea!
Todella hieno!
Erittäin hieno, tunnelmallinen kuva!
Huikea tunnelma kuvassa ja lisäksi kaikki osatekijät toimivat keskenään lähes täydellisesti. Lipsautin vahingossa nelosen, joten voiko joku nimettömän ykkösen pistäjä vaikka pistää kakkosen? :)
On kyllä harvinaisen hyvin onnistunut kuva tästä paljon kuvatusta aiheesta :)
Pakko kommentoida, 5p kuva mitä upeimmilla värisävyillä.
Upea on!
On se komea, on! Sävyt, tunnelma, sommittelu ja maisema kohdillaan. Taitaa olla vaikea sanoa tämäntyyppisestä kuvasta sen hyödyllisempää, toteanpa vain, että jotkut nuorukaiset ne osaa kuvata vuoden-parin kokemuksen jälkeen loistavasti kun taas jotkut vuosikymmeniäkin kuvanneet ei vaan ikinä opi kuvaamaan... jännä juttu mutta selkeästi foorumeilla nähtävissä.
Näin.
Hieno aurinko. Tumma, syvyyttä antava rantametsä kuvassa välttämätön, myös vasemman reunan tasapainottava korkea männikkö. Kuvaaja on varmaan kokeillut, miltä näyttäisi, jos antaa vähän lisätilaa alhaalle, veden heijastukselle, lähelle neliömuotoa, eikä ole toiminut paremmin?
Ihmettelen miksi tämä on niin "upea" ja "hieno". Kuvaaja oli oikeaan aikaan paikalla, mutta väriä saa photoshopista ja ei sekään tylsää kuvaa pelasta.
3p. Eli esille kehtaa laittaa, mutta kuvaan tulisi merkitystä, mikäli esim. yksi tai kaksi patikoijaa kävelisi maakaistaletta kantamukset selässään. Tällaisenaan tämä on tylsä.
5. aivan loistava, tosi mahtavan näkönen tuo aurinko, sumu, vesi, puut. tosi tosi hyvä!
"kuvaan tulisi merkitystä, mikäli esim. yksi tai kaksi patikoijaa kävelisi maakaistaletta kantamukset selässään." Hyvä idea Petrillä, ilman muuta kuva olisi parempi, jos siinä olisi joku selkeä mielenkiinnon herättäjä lisänä. Mutta edelleen pidän tätä hyvin toimivana tällaisenakin, kuva on levollisen kaunis ja rauhallinen.

P.S. Pitääpä vielä lisätä noista mainitsemistani osaavista nuorukaisista, että kun Joonas Hirvonen ilmeisesti on unohtanut tämän paikan (samoin Aleks Talve, joka aikanaan aloitti hienosti, mutta jatko ei ollut samaa luokkaa), onneksi Ilari on tullut paikkaamaan Joonaksen jättämää aukkoa vähintään yhtä korkeatasoisilla kuvilla! Ja toivottavasti jaksat jatkaa samalla linjalla...
Kiitoskiitos!

Totta, joku mielenkiinnon herättäjä olisi hyvä juttu mutta ei sattunut nyt kohdalle. Paitsi yhdessä kuvassa pari lintua lentää taivaalla, sen kuvan jätän muihin tarkoituksiin. :)
Hienosti taltioitu tunnelma! Hieman clippaa punaiset tuossa auringon ympärillä (ainakin tällä näytöllä), mutta muuten loistokuva.
Pidän! 5p.
Ja lisänä Sandströmin kommenttiin, että eikös tämä valokuvaaminen ole vähän sitäkin, että osuu oikealle paikalle oikeaan aikaan? Ammattikuvaajan huippukameralla otettu, teknisesti täydellinen kuva voi olla tylsä ja tavallinen tähän kuvaan verrattuna jos ammattikuvaaja ei ole osunut oikealle paikalle oikeaan aikaan (:
Hieno kuva ja tunnelmallinen kuva, mutta näitä aurinko aiheisia kuvia ilmestyy niin usein, ettei niitä enää osaa arvostaa, joten jos pystyisin pisteitä antamaan, niin et saisi kuin 1p, korkeantaan 2.
Tunnelma on kohdallaan ja aivan upea tuo väripallo taivaalla. Paljon näitä tän tyylisiä kuvia täällä on mutta jotenkin jäin vain tuijottamaan ja tuli rauhallinen mieli kiireisen työpäivän jälkeen. Kiitos
"kuvaan tulisi merkitystä, mikäli esim. yksi tai kaksi patikoijaa kävelisi maakaistaletta kantamukset selässään."

johon Ilari vastasi:
"Totta, joku mielenkiinnon herättäjä olisi hyvä juttu mutta ei sattunut nyt kohdalle. Paitsi yhdessä kuvassa pari lintua lentää taivaalla, sen kuvan jätän muihin tarkoituksiin. :)"

johon Riina kommentoi:
Hyvä hyvä!! Ei aukea ole maailman paras paikka laittaa parhaimmistoansa esille. Etenkin jos tätä parempia löytyy! Ei täällä saama palautekaan ole parasta/laadukkainta/asiallisinta mahdollista.
Huippukuvat paraatipaikoille, aukea ei ole sellainen. :)
Veikkaan, että tuo Ilarin mainitsema muihin tarkoituksiin jättäminen vois olla vaikkapa VLK 2011... järkevää säästää huippuotokset sellaisiin eikä laittaa niitä ennen aikojaan näytille. Toivotaan, että tulevilla tuomareilla on silmää hyville kuville ;-).
Tuonne haluaisi!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.87 (124 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty