Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kantonapanahikkaat


-Kari Leo

Annetut kommentit

Todella hieno, sienien ystävänä pidän todella. Tämä olisi nannaa suurennoksena ja seinällä^^ Minusta nuo heinät sopivat kuvaan mainiosti.
Valokuva. Karilta.
kyllä tässä on selkeästi tyyliä! piristävä luontokuva. vielä kun olisi hattu säilynyt kärähtämiseltä, mutta apuvälineitä olisi varmasti tarvittu.. anyways.. kuten jo sanoin piristävä kuva..
Hyvä mukavan oloinen kuva,jossa ilmenee tuo -ei kaiekn tarvi aina olla niin tarkkaa)
Kauniit murretut sävyt tekevät tähän oman lisänsä. pidin
ihana kuva.kauniit värit.Jännästä suunnasta kuvattu sieniä. Tulee mieleen että itse olisi sellainen pieni metsänpeikko joka on juuri herännyt ja auringon valo häikäisee ja hahmottelee edessään sieniä. Tuonne minä haluaisin mennä nuuhkimaan.
Silmien on mukava vaeltaa kuvaa ristiin rastiin. Ja sitähän se tekee, kun pääkohde on niin "nopeasti katottu läpi". Yksinkertaisuus kuitenki miellyttää sekin. Yks sana kuvaa mun mielestä tätä parhaiten: mukava. :)
mmahtava bokeh!
Voisko sanoa että bokehia on edessä ja takana. Tulee selvä vaikutelma vihreän sävyn ja muutaman tarkemman heinän vuoksi se että heinät aiheuttaa juuri tämän. Näin muutamalla heinällä on suuri vaikutus katsojan mielikuvaan tehdä kokonaisuus kuvasta. Hiukan harmittaa sienen lakissa oleva puhkipalaminen. Tyky tyky tykkään tästä silti.
Kaunis, herkkä hyvänolon kuva. Hienoa!
Pitkästä aikaan Aukeassa kuva josta oikeasti pidän. "Risukuvat" kunniaan!
Tämä on ihan mielettömän upea! Annan täydet pisteet!
Upea luontokuva tämä
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.32 (77 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty