Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Mies ja Auto

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Petri Volanen

Annetut kommentit

Hyvä sommittelu ja pidän seepiasta tässä kuvassa, tulee sellainen vanhanajan meininki.
Tässä yhdistyy mielenkiintoisella tavalla karuus, rujous, runollisuus sekä pehmeys. :D
Alkaa kohta tuntua että tähän kuvaan sain jotain mitä hainkin - kiitokset siitä. :)
Krista tykkää tästä. (vähänkö jääny facebookkaus päälle... :O)

Ihan ku auto ois aivan inasen kallellaan? Ootko kokeillu mitään oikaisu ohjelmia? Siis tähän kuvaan. Melkein haittaa silmää, mutta muuten kaikki kuvassa komiata :).
Vanhan ajan fiilistä tässä mun mielestä ei oo, koska kuva näyttää HDR:ltä. Ei silti ollenkaan huono asia. Tykkään. Kuvassa on ideaa ja meininkiä, sommittelu on erittäin hyvä, kulmikkaaseen autoon sopii kohtisuora kuvakulma. Näyttelyn nimi Perjantai aamuna ei ensinäkemältä tähän oikein sovi, mutta vaikutti erittäin kiinnostavalta.
Kyl se tosiaan saattaa vähän vinossa olla (noloa). HDR efekti on kanssa vähän turhan näkyvä tässä (mikä myöskin on noloa), olin itseasiassa kahden vaiheilla iskenkö ihan perus yhdenkuvan version mutta joku tässä kuiten voiton veti, yhden kuvan versiossa valo jäi vähän turhan latteaksi tai jotain.
Tämä on hyvä. Sommittelu, valo ja tunnelma kohdallaan. Tuulilasin ja nokkapellin heijastukset antavat lisäarvoa kuvaan. Jenkkirauta sekä Hynynen jäpittämässä Wahrenin puiston penkillä tuovat sopivasti äijämeinikiä suokuviesi jälkeen :)
On kyllä Forssan kauneimpia paikkoja tuo Wahrenin puisto (mikä todistanee taas sen että ennen oli enemmän silmää kauneudelle). :)

Piti tosiaan välistä jotain muuta kuin sitä suota, joutaahan noita syksymmälläkin, väriä harmauteen tai jotain sen sorttista sitten.
On hieno auto ja hieno kuva kokonaisuudessaan...hienosti puut heijastuvat kaarevaan auton ikkunaan.
Pidän seepian väristä, tää vois olla liian ylimakea värikuvana, ei sopis kaverin karuun ulkonäköön:)....

5 p Upeaa tunnelmaa ja väri piste i.n päälle.
Joo, väriversioitakin tästä väkersin mutteivät suostuneet oikein toimimaan. Mustavalko tai mikä lie antaa jotenkin ajattomammankin tunnelman tähän... Mutta kuten todettu, niin syksymmällä jos tuonne sattuisi ruskaa tulemaan, olisi tarkoituksena ottaa uusiksi. Se lienee sitten jo värikuvan paikka se. :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.41 (39 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty