Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Vanha ja hauras

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Tekijä: Laura Parviainen

-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Mukava, että teemassa on muitakin kuin ihmiskuvia. Tämä jää kuitenkin mun mielestä toteutukseltaan aika mitäänsanomattomaksi.
No vanha talohan se siinä. Mietin että miksi tällainen rajaus. Tästä on vaikea löytää mihin katsoisi. Ehkä tuo katonrajasta ulos työntyvä palkki? Ei ihan kolahda mulle, mutta varmaan jollakin tämänkin nähdessä sydämessä liikahtaa jokin muisto tai jotain. Emmätiä. Aikalailla voimakkaat varjot ja sitten taivas ihan tollainen yksisävyinen. Ovi häikäisee. En kylläkään osaa esittä mitään parannusehdotuksiakaan. Jotain tähän toivoisin muuta kuin mitä nyt näkyvissä on.
Hyvä pohdintaa teeman puitteissa, mutta miten on päädytty näin rasittavaan rajaukseen. Kaikki leikkautuu. Vai onko tarkoituksellisesti haettu katsojaa ärsyttäviä elementtejä? Vanhuus ei olekaan vain levollista rapistumista, nukkumista pois, vaan siihen liittyy epätasapainoa, jännitteitä, ahdistusta.
Tällaisten keinojen käyttö (jos oli tarkoituksellista) on ongelmallista yhdessä irrallisessa kuvassa, mutta voisi toimia kuvasarjassa, joss kuvaaja voi tehdä katsojalle valitsemansa tavallisesta pikkeavat ilmaisutavat paremmin ymmärretyiksi ja hyväksyttäviksi.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 1.76 (25 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty