Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Wilderness

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Joni-Pekka Luomala

Annetut kommentit

Tämäkin upea. Hieno tilanne lähestyvästä karhusta. Aamun valot todella kauniit.
Tykkään kans.
noniin, tässä on mielestäni hyvä karhukuva. tää on hyvä. karhu tekee hienosta metsämaisemasta loistavan. kätevä kuva. kyllä otso vetää puoleensa.. kuvissa siis..
Hyvä tunnelma.
Kyllä se silleen on, että jos karhusta kuvan saa, niin ihan sama miten laadukas jälki on tmv, niin kova juttu se on. Tää on muuten teknisestikin meikäläisen silmään (ja esteettisesti myös) aivan helvetin hyvä! Miten kaukana otsosta makailit muuten?
Tässä kuvassa etäisyyttä on varmaan sata metriä, sillä karhu oli vasta tulossa vasemmalta kohti lammen vastarantaa. Sijainti oli kuvaukseen loistava. Nuo kuvassa karhun takana näkyvät puut muodostivat pitkän linjan kuvan vasemmalle puolelle ja johtivat kauempana metsään. Karhut tulivat useimmiten juuri sitä linjaa, joten näkyivät jo kaukaa ja olivat avaralla paikalla.
Ihan ok kuva, jääden aika latteaksi. Etualan epäterävyys vie liikaa huomiota, samoin rajaukseen olisi voinut panostaa enemmän. Karhu reilusti pääosaan.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.55 (40 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty