Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Dragonfly

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Joni-Pekka Luomala

Annetut kommentit

Vau!!! Todella upea
Tämä on ehkä toteutukseltaan paras.
Toteutusta pääsi hiomaan rauhassa (varmaankin 50-60 ruutua). Kuvasin tätä ensin kauempaa ja siirryin pikkuhiljaa lähemmäs. Lopulta olin niin lähellä ettei automattitarkennus enää tarkentanut. Siitä käsitarkennuksen varassa siirryin vielä pariin otteeseen lähemmäs ja pienellä aukolla nappasin tämän. Nikkor 200-400 mm f/4 VR:n tarkennusrengas pyörii lähipäässä muistaakseni reilu puolisen kierrosta siirtäen tarkennusta vain 3 m -> 2 m, joten näiden kuvien ottaminen sillä on tehty todella helpoksi. Bokeh ei vaan ole ihan kauneimmasta päästä, edes täydellä aukolla.
On tää hieno:))))
äskeisen jälkeen jotenkin tää on ällöttävä.. jotenkin ton karhukuvan jälkeen aika amatööri :D ja tästä valosta en kauheesti pidä, eikä ötökössä oo mitään kuvattavaa.. ehkä siivet. mut ei karkukokemuksen jälkeen kyl oikeen pure :D
Aukean ongelma on pieni kuvakoko. Kuvan koko vaikuttaa valtavasti kuvan vaikuttavuuteen. Tämä on kuvattu pienellä aukolla (huomaa tahrat siipien yläpuolella :D), laatulinssillä, laaturungolla, eli on viimeisen päälle terävä. Olin laskenut teettäväni tästä ison julisteen, joka olisi vielä terävä vähän lähempää katsottaessakin. Silloin yksityiskohdat tulisivat paremmin näkyviin.
Pidän 4p. edestä. Ainoa asia, mikä minua tuossa harmittaa on se, ettei korennon koko ruumis näy kuvassa.
Taitaa munia sinne laiturin alle
Tätä vaivaa samat ongelmat kuin muitakin tämän sarjan kuvia; rajaus ja syvyysterävyys eivät toimi. Tässä edes sisältö ei pelasta.
Kiitos rakentavasta kritiikistä! Voisitko selventää mikä tämän kuvan syväterävyydessä on vikana? Panostin aika paljon saadakseni sen kohdalleen ja sopivan syväksi.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.48 (42 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty