Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Suosirri

Yyterin lietteeltä.
-Markus Makkonen

Annetut kommentit

Upeat värit, hyvä sommittelu. Olisinpa itse ottanut tämän kuvan, on niin kaunis.
Kiitos paljon suuresta kohteliaisuudesta ja ensinmäisestä kommentista :)
Toivoisin, että lintu olisi vielä hiukan enemmän vasemmalla. Muuten pidän hirmuisesti kuvan väreistä ja etenkin nuista pienistä vesipisaroista, jotka ovat tulleet linnu nostaessa jalkaansa. Kaikin puolin tosi upea kuva.
Kaunis valo, upea pehmeä heijastus, hyvä kuvakulma, terävä kuin mikä ja tausta pehmenee tasaisesti. Matala syväterävyysalue tuo hienosti esiin ikäänkuin vain yhden seinustan noista vedestä nousevista korsista.
Mitäpä tähän voisi sanoa. Perinteisenä lintukuvana tämä lähestyy jo täydellisyyttä. Tekninen toteutus, jälki ja sommittelu moitteetonta. Laatukalustohan tietysti auttaa kuvanlaadussa, mutta eipä se kamera itsessään ole koskaan kuvaa ottanut. Kuvakulmaan on jaksettu nähdä vaivaa ja laskeuduttu linnun tasolle, jolloin on saatu uutta ulottuvuutta. Vaikea tähän on mitään parannettavaa löytää. Omassa lajissaan todella hyvä kuva.
On kyllä parhaita lintukuvia mitä minä vähään aikaan muistan nähneeni!
Kaunis, tasapainoinen, hyvät värit.
Kiitos paljon kommenteista. Lisääkin saa laittaa.
On kyllä onnistunut kuva! Itsekkin piti lähteä noille mestoille kuvailemaan mutta sitten meni reissu puihin, ehkä joku toinen kerta. Käytitkö jonkin näköistä kojua vai tuliko lähelle kun vaan pysyi paikallaan?
Erittäin maukas kahlaajakuva.
Sävyt, tarkkuus ja taustan pehmeys on hienoa katseltavaa.
Samoin linnun asento ja liike.
Ainut missä minulle vähän toivottavaa on tuo Laurankin mainitsema vasemmalta pois, oikeelle lisää tilaa juttu. Onnistuisi myös jos rajaisi vasemmalta pois, sekä alhaalta/ylhäältä kuvasuhteen säilyttäen samassa.
No, hemmetin hyvä tää on tälläkin rajauksella.
Kiitoksia taas kommenteista.
Heikki: Oli melkosen rauhallinen yksilö. Huomaamattomampi olisi voinut päälle astua :D ei sentään.
Hyvä kuva ja hyviä kommentteja. Ei lisättävää.
tylsä kuva, sama helvetin lintu joka vitun kuvassa! eikö teillä oikeesti ole yhtään muuta mielessä ku jotku saatanan tiput jostai seesamn streetiltä!!! hä!!!
Risto> Tiput hienoja ja ilmeikkäitä eläimiä, samoin kissat. Kuvaisin varmasti lintuja, jos omistaisin lintukuvaukseen sopivan varustuksen.
Risto haluis varmaan nähdä vähän erilaisia tipuja kuvissa. Kyllä niitäkin netistä löytyy - varmaan paljon enemmän kuin näitä tirpuusia. En muuten ole nähnyt ikinä ennen tätä nimenomaista yksilöä - enkä kyllä tällaista lintua muutenkaan - en kuvissa saatikka luonnossa. Tirpuuset on hienoja!!!
Kerranki asiallinen kommentti tuo Ripan nimittäin :D
Hieno
Todella täydellisen kaunis ja puhdasvärinen lintukuva. Kolme elementtiä sopusoinnussa. Ja nuori yksilö kunnon liikkeessä, vesipisaroita tiputtamassa.
Mukavat sävyt ja syväterävyys. Tosin ainoa mikä rikkoo harmoniaa on yliterävöinti, pistää silmään varsinkin linnun takaosassa. Vesipisarat mukava yksityskohta.
Alareunan tummemman alueen rajaaminen pois tekisi mielestäni kuvasta silmälle miellyttävämmän, mutta eipä taida onnistua ilman että elukan varjoa katkeaa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.69 (70 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty