Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Lilies of the valley

Kävin kuvaamassa tämän keväistä sambakulkuetta. Tämä oli kuitenkin paras ruutu mitä päivältä kortille tallentui. Pahoittelen englanninkielistä nimeä, mutta se tuntui oikeuttavan itse itsensä.
-Jukka Tiippana

Annetut kommentit

Hieno oivallus ja tilannekuva.
Mahtava maailman kuva.
Hyvä ruutuhan tämä on, oikein hyvä.
Mietin olisikohan parempi rajata muovipussi ja koristeellinen pylväs muovihärpäkkeineen veks.

Erittäin hyvä
Mä pidän kuvasta tosi paljon:)
Kauneus, rikkaus anorexia ja tylsistyminen vai köyhempi aito elämä...hmm..vaikea valinta, mutta uskon että tiedän kumman valitsisn ainakin tän kuvan perusteella...
Noi mallit takana on todella tylsistyneen näköisiä luikeroita - miksi myös mallinukeista tehdään noin perinjuurin tylsistyneen näköisiä....eikö muoti olekaan kiva asia?

Kuva herättää aika paljon erilaisia ajatuksia elämän omituisuudesta, se mitä me ihannoidaan on kyllä aika helvetin tylsää ja typerää...
Todella hyvä!
Samoilla linjoilla pylvään rajauksen kanssa. Hieno kuva. Virkistävä kontrasti mallinukkejen ja huntupäisten rouvien välillä. Kuin kaksi eri maailmaa. Hyvä kuva!
En mä tiedä köyhemmästä aidosta elämästä jos on kyse romanikerjäläisistä. Aikas rikas kerjäläinen saa olla jos ihan omilla varoilla tulee Romanian köyhälistöstä tänne saakka kerjäämään
:) siis toisin sanoen sikäli hauska kuva et noi mallinuket ovat yhtä aitoja kuin kerjäläiset edessä...


ihan huippu! :D :D
Hauska! Tästä ei voi olla pitämättä.
Kiitos kaikille kommentoinnista! Parannusehdotus otetaan harkintaan.
cOOL
Minä en rajais tuota tolppaa ja pussia pois.
Tää on aiheena ja tilannekuvana/katukuvana aika loistava. Pistää ajattelemaan...elämän eri puolia, arvoja ja kohtaloita.
hyvä ajankohtainen aihe. Tätä kuvaa täytyy osata katsoa pintaa syvemmälle. tuossa eräs aikaisempi kommentoija vertaili köyhempää aitoa elämää anorexiaan & yltäkylläisyyteen.

Monet suomalaiset valitettavasti näkevät kerjäläisistä juuri tämäntyyppisen romanttisen mielikuvan. He näyttävät vain kaupittelevan kukkia tai kerjäävät rahaa. Kuitenkin taustalla on omaisuusrikoksista huumeiden salakuljetukseen sekä ihmiskauppaan. Itse olen nähnyt heidän elämäänsä hyvinkin läheltä itäisessä euroopassa, joten tiedän että heillä ei ole ikipäivänä varaa tulla suomeen puhtain keinoin, jossa kuvioihin tulevat mukaan rikollisjärjestöt jotka ojentavat "auttavan kätensä".

Hyvä kuva! herättipä ajatuksia.
Parasta Aukeassa vähään aikaan.
Tekniikaltaan ja ajatukseltaan hyvä kuva. Onko muoti todellakaan kiva asia? Kaupan tapa kierrättää asuste- ja muita malleja, että tällaisten kauppa, turha suurelta osin, kävisi kuumempana.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.51 (76 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty