Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Silence

Omakuvaa ja high key-yritystä muutama kk takaperin.
-Jonna Leppänen

Annetut kommentit

Kaunis mutta tarkkuutta kaipaisin itse lisää. Kasvon profiiliin ainakin.
Pehmeä ja kaunis. En pitäisi tuota High Key yrityksenä, yritykset eivät ole näin onnistuneita:) Minua ei tarkkuus häiritse, mutta nuo mustat ylä- ja alalaidassa olevat reunat kylläkin. Oikean käden rajaus on mielestäni huono kämmenselkää olisin vilauttanut edes aavistuksen, nyt sormet ovat liian irtonaiset. Muuten hyvä(4)
kaunis
haluan antaa 5. oon aina ja jokapaikassa tykänny tästä todella paljon. todella kaunis. todella harvinaisen ihana.
Kaunis kuva. Mustat reunat toimivat oikein hyvin. 4p
Hetken hauraus välittyy, vaikka olisinkin toivonut, että hiljaisuuspakon syyhyn olisi jollain tavalla vihjattu kuvassa. Siitä yksi piste pois, eli 4p.
Mielestäni erittäin toimiva kokonaisuus. Jopa paksut mustat reunat tukevat kuvakerrontaasi ja High Key-tavoitettasi. Todella kaunis otos, aimo annos herkkyyttä ja se hiljaisuuden syy löytyy varmaan jokaisen katsojan omasta mielikuvituksesta. 5p ja papukaijamerkki.
Kaunis, tylsä, persoonaton. Hyvä henkilökuva kertoo jotain kuvattavasta, hyvässä henkilökuvassa on juju, joka laittaa katsojan palaamaan siihen. Näen tässä ainoastaan nätin tytön, en sisältöä.
Kyllä miellyttää nuo sormien herkät asennot. Silmien katse on jollain tapaa liiankin puhtoinen - ikään ku muovinen. Saattaa olla jälkikäsittelyn tulostakin, jossain määrin. Trendikästä otetta, sanoisin. En tiiä, onko se kaikkien mieleen, mutta onhan sekin jo itsessään ansio. Hyvä ois kysyä, että "mihin seuraavaksi". :)
Varsin tyylikäs, sanoisin, että hyvin onnistuit. Itsensä kuvaaminen noin läheltä tarkkana ei ole niin helppoa kuin luulisi. Olemus ja esiintyminen kuvassa on myös kiinnostavaa, jää pohtimaan sormia ja ilmeen yhteyttä. Herkkä, erityisesti oikea käsi herkistää leuan alla kuvaa. Hyvä
Muovinen.
Todella pehmeä kokonaisuus. Tarkkakin vielä kaikenlisäksi. Kieltämättä vähän tulee samanlainen fiilis, kuin Lotalla. Omakuva pitäisi kait kertoa kohteesta jotain. Noh enpä tunne niin en voi sanoa, onko tämä 1:1 kohteesta. Mutta kuva on todella hyvännäköinen ja yleensä ah niin raivostuttavat reunat sopivat tähän.
Käsien herkkä asento kruunaa koko kuvan! hyvä Jonna!
Katos.. tuttuja! Mie näin tän ihan ohimennen paperikuvana liikkeessä :) On tyylikäs!
Tykkään tästä kuvasta! Mulla tulee katsottua tämä aina kun Aukeassa käväsen :)
Haeskelin muuten googlella vastaavia high-key potretteja, enkä löytänyt yhtään näin hienoa!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.34 (95 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty