Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Suomi-fudis

Suomi-Azerbaidzhan-peli 2008
-Joni Hatanpää

Annetut kommentit

Tässähän on fiilistä ja hurmosta, tuo megafoni, savu ja kaikki! Ensimmäiseksi tuli mieleen Raising the Flag on Iwo Jima.

Olisin rajannut järjestyksenvalvojat pois. 4 p!
Järjestyksenvaljojat on joo kuin homejuusto paistetussabanaanissa, että onko se nyt siiten hyvä vai huono, mutta simliin, neniin ja makuaisteihin pistävää ainakin...
Huppukuva kuiteinkin.
Onpa hyvin tavoitettu tiivis tunnelma! Megafonimies luo sitä vielä lisää sinivalkoisella kovaäänisellään. Kuva tekee oikein kunniaa Suomi-potkupallolle. Järkkärit eivät minua häirinneet, mutta nyt kun tuli juttua, niin näyttää kyllä paremmalta kun ne rajaa pois.
järkkärit pois.agitaattorin ja yleisön vuorovaikutus välittyy hienosti.
Järkkärit ja oikean alakulman päälaki sekä vasemmalta pois niin agitaattorien ja pohjoiskaarteen yhteys nousee vielä selkeämmin esille.

Lipun muodostama laskeva viiva kilpailee turhaan savun ja agitaattorin katseen ja megafonin muodostaman nousevan diagonaalin kanssa. Vasemmalta rajaamalla lipun linjan saisi pois.

Järkkärien väripilkut toisaalta häiritsevät mutta toisaalta myös tuovat kuvaan vastaparin ison yleisömassan ja niitä valvovien pienten, alapuolella(/-kynnessä) olevien järkkärien välille (myös värien välille), jota punaliivin katseen suunta agitaattoriinkin hiukan korostaa.

Järkkärien poisto siis ehkä enemmän makuasia, mutta ehkä kuitenkin kallistuisin yksinkertaistamisen puolelle

Hyvä kuva. Aukeaan vielä piristävän erilainen aihe.
Taitaa järkkäreitä tarvita päinvastoin lisää, kun joku älypää poksuttaa savupanoksia. Ellei valkosinistä näkyisi, voisi olla Irakista tai Pakistanista, niin samanlainen ihmislauma on. Kuvana tehokas, vähän lähempää vielä parempi.
Hienoa vaihtelua aukeassa... Tykkään!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.17 (58 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty