Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kateellinen

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Tekijä: Kaisa Erkkilä

-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

No tota pikkukaveria kyllä ottaa pattiin kun ei oo päässyt pukille..kröhm...siis ei ole itse löytänyt oikeaa lajikumppania ja saa vaan katsella kun isommat pirkot ööhh..kisailee:))
Hauska kuva:))
Sopii loistavasti kuukausiteemaan! Ihan mahtava!
Mun on vaikea laittaa minkäänlaisia ajatuksia näiden hyönteisten päähän. Lisäksi nämä pirkot ovat ruumiinkieleltäänkin aika eleettömiä. Mulla nyt vain ei ole mielikuvitusta tähän kateuden löytämiseen. Tässä on asetelma, jossa kaksi pirkkoa yhtyy ja joku ötökkä tuossa vieressä seuraa tapahtumaa, mutta voi hyvin olla täysin kiinnostusta vaillekin. Tässäkin ihan tuon kuvan nimen varassa mennään. Tätä kuvaa voisi käännellä ympäri ja keksiä aina uusia nimiä kuvalle sen mukaa, mitä kukakin sitten haluaa nähdä.
Repesin! Voisiko mikään paremmin sopia kateellisuusteemaan? :) Paitsi nyt joidenkin tosikojen kommentoijien mielikuvituksettomuus.
Aivan loistava. Nyt ei ainakaan ite tarvi osallistua, en ois keksiny parempaa :)
Kiitos kommentoijille. Kun tarpeeksi tuolla pöseiköissä könyää ja ötököitä yrittää pongailla, vastaan tulee välillä hupaisiakin tilanteita, kiitos ötökkämaailmaan estottomuuden.
loistava tilannekuva! :D
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.37 (49 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty