Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

I am beautiful


-Hannu Salonen

Annetut kommentit

Rajaus on huono. Liian tiukka kun aihe on herkkä. Pitäisi olla vähän vapaampi rajaus, enemmän tilaa tunnelmoinnille. Nyt joutsen tuntuu ahdetun tilaan.
Itsekin olisin toivonut hiukan enemmän vettä ympärillä kuvaan. Muuten kaunis otos.
Jos itse olisin ottanut tämän, olisin ehkä kokeillut rajata tosi tiukkaan. Ehkäpä neliön muotoon niin että pää(t) olisi jääneet vasempaan reunaan..Koittanut ainakin, vaikka toisaalta tuo vesivana on tosi kaunis myös. Joko tosi tiukka tai vähän löyhempi niin kuin edelliset sanoivat. Potentiaalia löytyy.
On tosiaan vähän ahdas ja sävyt jotensakin tunkkaisia (väänneltyjä näin uskon jopa toivon). Vinjetointi ei pue tätä kuvaa edukseen. Muutoin ajatuksineen kuva ihan ok.
Kuva on tosiaan vähän turhan valoisa tuohon vinjetointiin. Se hieman pilaa herkkyyttä kuvassa. Upea otos juuri oikealla hetkellä ja ennenkaikkea kauniit värit. Taivaansinikin erottuu hyvin ja joutsenen höyhenet ovat tosiaan puhtaan valkoiset. Avarammalla rajauksella kuvan idea - itseään peilaava joutsen - kärsisi hieman. 4 p
Kaunis tilanne ja varsin hyvä taltio siitä. Ehkä lisää tilaa linnun ympärille ja lisäksi hieman ekstraa yläpuolelle? Samoin ehkä linnun taakse olisi voinut jättää kaistaleen enemmän ilmaa?
Oh, yes you are (I meen beautiful..)
Kaunis kuva jossa jopa hieman värien säädön makua, tosin varmasti alkuperäistä parempaan suuntaan. Pidän rajauksen tiukkiuudesta vaikka oletankin alkuperäisen olevan hieman väljempi. Jos oikein haluaisi viilata niin voisi (ainakin kokeilla) kloonata nokan kohdalla olevan vesitipan(?) pois, ja tietty samoin veden pinnan heijasteesta samoin.
Tykkään ja annan 4 pistettä.
Tykkään tästä kovasti! Kaunis, hauska ja herttainen.
Kiitos palautteista! Kuvaan on tehty levels ja kontrasti sekä valkotasapaino -säädöt ja luonnollisesti rajaus tiukemmaksi. Hain veneessä istuen ja välillä maaten paria tietynlaista kuvaa joutsenesta ja tämä on onnistunut toinen tavoittelemani otos. Se toinen ei toteutunut. Kuvanottoilta ja -yö olivat niitä hienoimpia suomalaisia kesähetkiä.
Tykkään väreistä, kun on muutakin kuin sitä perinteistä synkänharmaata vettä ja valkoisenharmaata kyhmyjoutsenta. Alapuolelle saisi rajata kuvajaista samanverran kuin ylöskin, minun mielestäni. Tosin olen ainakin vaimon mielestä mielipuoli.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.21 (73 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty