Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Cinderella soittaa

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Cinderella pitää huolta tanssiväen viihtyvyydestä.
-Janne Karvo

Annetut kommentit

Tykkään tästä! Grammari ja tapetti näyttää aivan mahtavilta yhdessä ja Cinderella on ihana! Piste iin päälle :)
Kerrassaan ihana kuva ja Cinderellalle lisäpisteet kummastakin kuvasta vielä erikseen myös!
Komppaan Millaa. Ihanat värit ja jotenkin nostalginen kuva. 5p
Mahtava otus:))
Hyvällä maulla otettuja kuvia molemmat:)
Todella hieno kuva. Cinderella todella kruunaa koko kuvan. Kaunis nostalginen kuva. Tulee mieleen joku vanhan ajan piirretty.
"Pilattu" liian lattealla valaistuksella.
Kuvassa on täydelliset värit ja itse vanha soitin on kaunis ja sointuu taustan kanssa hienosti yhteen. Mutta valitettavasti rotta kuvassa ei iske minuun mitenkään. En ole koskaan ymmärtänyt laitetaan eläin johonkin hauskaan juttuun ja kuvataan sitä sitten kuvia. Vaikka tämä kieltämättä on parhaasta päästä niitä. Pidän kyllä eläimistä suunnattoman paljon, mutta tämänkin kuvan kohdalla mietin koko ajan, että miten ihmeessä Cinderella on saatu pysymään tuossa asennossa vai onko sarjatuli ollut päällä. Ehkä tietous siitä, että kuva on niin aseteltu häiritsee, eläimet ovat parhaimmillaan omissa luonnollisissa tilanteissa. Mutta kolme pistettä taitavasta toteutuksesta -2 rotasta.
Harkittu. Valo on tosiaan lattia ja tekee erityisesti vasemmasta yläkulmasta lattean. Huono vai hyvä asia, vaikea sanoa.

Sommittelu toimii. Rotta toimii yksittäisenä pisteenä varsin tasaisen värisessä kuvassa. Rotan selkä ja gramofonin 'torvi' muodostavat kuvan kulmasta kulmaan leikkaavan diagonaalin.
Annemarille: kiitos palautteestasi. Minun rottakuvani ovat aina otettu eläintä kunnioittaen, siitä aina pidetään huoli. Ensinnäkin rotat ovat yksilöitä, jotkut ovat sen verran villejä että niitä ei edes kuvittele kuvaavansa. Näiden kuvien tapaus taas on luonteeltaan hidas lössykkä, joka malttoi olla kymmenisen sekuntia kuvissa (herkkupalojen turvin), eikä se säiky salamavaloja (ei suoraa salamaa joka häikäisee, vaan katon kautta pehmeä valo). Laukaisun jälkeen Cinderella laskettiin lattialle viipottamaan kieli avokadoa suupielistään lipoen.
Tajutonta rekvisiittaa!!

Haha..mahtava!
Aina tulee hyvälle mielelle kun rottaa saa katsojan iloiseksi :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.97 (77 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty