Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Kuovit


-Kari Leo

Annetut kommentit

Hieno tilanne, upeaa liike-epäterävyyttä samalla, kun kuva on skarppi juuri sieltä, mistä pitääkin! Ehkä aavistuksen "painava" tummuudessaan tuo oikean laidan mätäs.
Mainio kuva kuovien lemmenleikeistä. Hyvä sommittelu. Ilta lienee auttanut kuvaajaa terävyysalueen ja valotusajan hallinnassa! Toivottavasti tämä on croppaamaton ruutu!
Hyvähän tämä on, kaikinpuolin. Suljinajalla 1/30 on saatu siiveniskuista luotua huikea vaikutelma. Kuvan värit miellyttävät silmää. Oikean laidan mätäs ei mielestäni haittaa vaan antaa kaivattua lisäväriä kuvaan.

Tuollainen kuva vaatii että kameramies on oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja onnistuu vielä tallentamaan nopean tilanteen haluamallansa tavalla. Tässä on mielestäni onnistuttu viiden pisteen arvoisesti.
Hieno luontokuva.
Eläväinen ja kaunis.
Taitoa näköjään liikkeellä. Hieno otos. 5p
Veikkaanpa, että kuvaajalla on takataskussa kuva näistä kuoveista myöskin ilman tuota mätästä. Sellaisena se olisi todella kaunis ja runollinen, jos tausta jatkuisi samanlaisena kuin mitä on kuvan vasemmassa reunassa. Tämä kuitenkin myös erittäin hyvä kuva. Värit on mielettömän kauniit ja nuo siiveniskut sopii tunnelmaan kuin naula päähän. Tällaisia lisää, kiitos.
Taustan pystyt tolpat/piiput ovat tämän miinuksia, muutoin hieno otos!
Valitettavasti aina ei voi valita mitä on taustalla. Joskus tausta antaa vihjeitä siitäkin että luontokuvan voi ottaa kaupungistakin tai lähiöstä yleensä. Voihan taustaa muokata mutta miksi tehdä sitä aina?
Toiset osaa. Hiljaiseks vetää tällaset kuvat. Ainoa minkä kykenee toteamaan on että, tällaiselle vois hyvin antaa sen kymmenenkin pojoa.
Oikein hieno kuva:)
Taustan pystyt osat pois niin kuva olis ihan nappiotos ja vitosensa ansainnut:)))
Pysty viivat tekee liikaa mielikuvan tehtaan piipuista ja se häiritse kun kaikki muu on niin upeasti ihan kohdallaan....
Päälimmäisen kuovin siivet on ihan tajuttoman kauniisti esillä...
Suurkiitos kaikille tähänastisista kommenteista : )

Heh, enpäs ajatellutkaan, että taustan kaislat tosiaan näyttävät kuin taustalla olisi tehdas tai jokin muu vastaava kaupunkimaisema. Kuva on kuitenkin otettu Virroilta pienen metsäjärven rannalta. Ja tosiaankin, kuva on croppaamaton, ainoastaan alhaalta on rajattu pieni siivu pois.
Hieno kuva, johon matala kuvausasento, pieni syvyysterävyys ja pitkähkö suljinaika sopivat mainiosti.
Hieno kuva, ei voi muuta kuin ihailla. hieno.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.06 (115 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty