Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Hääpotretti

Ensimmäinen hääkuvaukseni. Häiden teemana oli musta/valkea ja rock.
-Ville Eronen

Annetut kommentit

Ei, ei ,ei, toivottavasti mukana oli myös valokuvaaja.
Ideana varsin hauska, toteutus on teknisesti myös ihan asiallinen. Kuvasta ja tunnelmasta jää kuitenkin paljon pois miehen takia, hän ei tunnu olevan mukana, vaan "tässä mää nyt vedän tätä köyttä teatraalisesti, hei joko riittää, saitko foton?". Tämä latiskaa tunnelmaa etenkin, kun nainen on täysillä mukana ja hänen puoletaan kuva toimii täysin. Myös seinän graffiti varastaa hieman likaa showta?

Hauska ja hyvä idea teknisesti mukavasti toteutettuna, jääden kuitenkin kuvan miesmallin takia hieman veltoksi. Ideana yksi parhaita hääkuvia joihin olen törmänny!
Samoilla linjoilla Robertin kanssa. Idea on kelpo, mutta pari pitäisi irrottaa taustasta paremmin. Kyse on hääkuvasta, jossa pari (lue morsian) on pääosassa. Tästä syystä miehen puolivillainen asento ei kuvaa täysin tuhoa :) Suosittelen jatkotyöstämään kuvaa kuvankäsittelyllä. Kaikki rumat ja häiritsevät kuvan elementit pois kuvasta ja graffiti, joka ei liity käsittääkseni häihin, reilusti pienempään rooliin. Jos käytät samaa ideaa joskus uudestaan, niin testaa jättää narun päät kuvaan. Nyt myös vinjetointi tekee narun päistä likaisen.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.83 (12 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty