Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

maaseutua


-Tuomas Kaakinen

Annetut kommentit

Eipä ole syytä nillittää tämmöselle kuvalle. Kuva vastaa nimeä mitä enemmässä määrin. Hyvin on mahdutettu samaan ruutuun metsää, peltomaisemaa, punainen kiintopiste ja siihen katsetta ohjaavia linjoja. Kaikki vieläpä hienossa lumihunnussa ja pakkassumun oloisessa raikkaudessa. Siitä vaan tarjoamaan kuvaa Suomen matkailun edistämiskeskukseen.
kaunis kuva, hieno tunnelma
vaik en ole lumen ystävä, tästä pidän paljon
Melkein hengitys huuruaa kuvaa katsellessa, hieno kuva!
Kiitos. Kylmää oli ja sormet umpijäässä...
Hyvä kuva jossa talven kylmyys ja kuulaus tulee hyvin esiin.
Loppuun asti hyvin tehty, johon ei ole mitään lisättävää tai pois otettavaa.
Kaunis perinteinen Suomimaisema.
Erittäin upea talvinen maisemakuva! Yleensä pidän pienenä miinuksena, jos kuvassa näkyy sähkö/puhelintolppia, mutta tähän kuvaan kuuraiset tolpat ja lanka sopii tähän paremmin kuin hyvin. Tätä katsoisi mielellään isompana versiona, josta yksityiskohdat erottuisivat paremmin (täällä aukeassahan se ei tietysti ole mahdollista).
Tätähän se maaseutu on. Viime talvena olisi voinut saada paljon upeita kuvia, mutta ei ollut minullakaan usein kameraa mukana. Harmi. Tässä viehättää raikkaus, kylmän tuntu. Nämä hienot linjat toimivat vain kun on paljon lunta, kesällä voisi olla resuisen näköinen maisema - ehkä.
Tässä kuvassa on just jetsulleen juur se, mikä on suomalaisessa maaseudussa kauneinta ja parasta. Kuvan tunnelma on sellanen, että se, mikä kuvasta puuttuu, sen voi aistia olevan jossakin lähellä eikä puuttuminen siis haittaa ollenkaan. Tähän kuvaan on helppo päästä sisään.
Kaunista on, tällaista talvea olisi taas mukava katsella:)
Kaunista ja tyylikästä viime lumitalvea. Panoraama sopii hienosti tähän. Punainen puimala just passeli väriläiskä ja linjalangat ohjaavat sopivasti sivuun. Hyvää jälkeä.
Punainen piristää hauskasti kuvan:)
Kahlasin kaikki nämä työsi läpi ja ihastuin todella! Sinulla todellakin on silmää ja taito hyppysissä! Laitan sinut oitis kirjamerkkeihini.
Kiitos, positiivista palautetta on aina mukava kuulla:)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.64 (73 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty